Käyttöehdot

Roosaeveliina/vapausvalmentaja hallinnoiman sivuston käyttöehdot

Voimassa 29.4.2018 alkaen.

Roosaeveliina.com & Vapausvalmentaja.com (myöhemmin sivusto, blogi) sivusto on tarkoitettu elämänmuutosta ja vapauttaa kaipaaville ja unelmiansa jahtaaville henkilöille.

Sivuston tavoitteena on auttaa sinua saavuttamaan unelmasi. Takoa sinuun rohkeutta muutokseen ja innostaa sinua elämään omannäköistä unelmiesi elämää. Auttamaan sinua valjastamaan sisäisen palosi ja potentiaalisi voimaksesi unelmiesi saavuttamiseen. Ja lisäksi inspiroida ja tarjota sinulle uusia näkökulmia löytääksesi sen, mitä elämältäsi haluat.

Jotta sivuston käyttö olisi mahdollisimman hyödyllistä, toivon, että luet nämä käyttöehdot huolellisesti läpi. Siten varmistamme, että pystyn palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja sinä saat sivustojen materiaaleista kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Käyttämällä sivustoja ja lataamalla sivustoilta ilmaista materiaalia hyväksyt automaattisesti nämä käyttöehdot ja tietosuojaehdot, joihin löydät linkit suurennuslasi hakutoiminteella. Nämä ehdot sitovat sinua ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Mikäli et syystä tai toisesta pysty hyväksymään näitä ehtoja, sivustojen käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Tämän sopimuksen hyväksyy roosaeveliina.com/vapausvalmentaja.com sivustoa ylläpitävä ja sisältöä tuottava Eveliina Uosukainen (myöhemmin ylläpitäjä, yritys) ja palvelujen, tuotteiden ja materiaalien käyttäjä (jatkossa lukija, sinä, asiakas).

Tiivistelmä käyttöehdoista

 • Et omista sivustoilla olevaa kirjallista-, video- tai muussa muodossa olevaa sisältöä
 • Saat tuotteisiin ja palveluihin rajatun käyttöoikeuden, ellei siitä ole erikseen sovittu
 • Et saa jakaa suljettua sisältöä millään tavalla eikä sitä saa julkaista missään muualla ilman erillistä lupaa
 • Jos lähetät palveluihin omaa sisältöäsi, kuten kuvia, tekstejä, video- tai äänitiedostoja, niiden kaikki oikeudet säilyvät edelleen sinulla mutta myönnät niihin käyttöoikeuden myös minulle. Voin hyödyntää lähettämääsi materiaalia markkinointitarkoituksiin
 • Et saa lähettää sivustoille tai palveluihin sopimatonta sisältöä ja vastaat omista toimistasi.
 • Sitoudut maksamaan ostamasi tuotteet ja palvelut.
 • Joissakin tapauksissa tuotteilla ja palveluilla ei ole peruuttamisoikeutta.

1) Immateriaalioikeudet

Sivustolla ja palveluissa julkaistava aineisto on Yrityksen tavaramerkkioikeuden, tekijänoikeuden ja/tai muiden immateriaalioikeuksien suojaamaa omaisuutta, poislukien kolmansien osapuolten tuottamia ja sivustolle mahdollisesti liitettyjä palveluja, kuten kommentit tai some fiidit.

Pidätän kaikki oikeudet sivostolla ja niiden sisältämissä tuotteissa ja palveluissa julkaistavaan aineistoon.

Sivustoilla olevaa materiaalia saa selata, lukea ja ilmaista materiaalia saa ladata omalle koneelle ja tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöön.

Aineistoa saa käyttää ainoastaan henkilökohtaiseen tai oman yrityksen käyttöön. Yrittäjänä sinulla ei ole lupaa käyttää näitä tietoja omien asiakkaiden palvelujen tuottamiseen tai parantamiseen. Jäljennöksiä ja osaa niistä ei saa myydä, antaa, jakaa tai luovuttaa sähköisesti tai paperikopioina kaupallisessa tarkoituksessa eikä muuttaa tai liittää muuhun aineistoon tai muihin www-sivustoihin ilman erillistä lupaa.

2) Palvelujen sisältö ja käyttö

Ilmaiset materiaalit, jotka on saatavilla suoraan blogista ilman rekisteröitymistä, on tarkoitettu vähintään 15-vuotta täyttäneille henkilöille. Sitä nuoremmat tarvitsevat huoltajan luvan sisällön käyttämiseen.

Rekisteröitymistä vaativat ilmaiset ja maksulliset tuotteet, palvelut ja materiaalit on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille. Täysi-ikäisellä tarkoitetaan 18-vuotta täyttänyttä henkilöä. Sitä nuoremmat henkilöt saavat käyttää rekisteröitymistä vaativaa materiaalia vain huoltajan/huoltajien luvalla.

Palvelut sisältävät muun muassa osallistumisen verkkokeskusteluihin, kursseille, kilpailuihin, arvontoihin sekä käyttöoikeuden palvelun sisältöön.

Palvelut saattavat sisältää kolmansien osapuolten mainoksia ja/tai linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille. Minä en ole vastuussa kolmansien osapuolten sivustoilla ja/tai  materiaaleissa olevasta sisällöstä.

Pidätän oikeuden muuttaa palveluja ja tuotteita, poistaa, lisätä, muokata tai vaihtaa niitä oman harkintani ja/tai päätösten perusteella ilman ennakkovaroitusta.

Näiden ehtojen rikkominen johtaa korvausvaatimuksiin.

2.1) Palvelujen käyttö ilman rekisteröitymistä

Jotkin palvelut ja tuotteet on saatavilla ilman omien tietojen antamista (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite).

Tällöin palveluja ja tuotteita voi käyttää vain siinä määrin, kuin yritys katsoo sopivaksi. Yritys pidättää itsellään oikeuden vaihtaa, muuttaa, poistaa tai lisätä tuotteita ja palveluita ilmaisesta maksulliseksi ja maksullisesta ilmaiseksi tai että niiden käyttö vaatii rekisteröitymisen.

2.2) Palvelujen käyttö rekisteröitymisen jälkeen

Jotkin palvelut ja tuotteet sekä ilmaiset materiaalit vaativat rekisteröitymisen sähköpostilistalle. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa vähintään etunimesi sekä aktiivisesti käyttämäsi sähköpostiosoite.

Tuotteiden ja palveluiden ostamisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa myös sukunimesi, osoitteesi sekä mahdollisesti muita henkilötietoja.

Sinun tehtäväsi on vastata tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Roosaeveliina ei vastaa vahingoista, jotka saattavat aiheutua, mikäli ilmoitat vääriä tietoja.

Saadessasi käyttäjätunnuksen ja salasanan tuotteen/palvelun ostamisen yhteydessä, tiedät, että ne ovat aina henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa eteenpäin.

Yritys ei vastaa salasanan ja/tai käyttäjätunnuksen sopimattomasta tai laittomasta käytöstä, mikäli nämä tiedot paljastuu. Viime kädessä sinä yksin olet vastuussa vahingosta, joka aiheutuu ylläpitäjälle ja itsellesi, mikäli luovutat tietojasi kolmansille osapuolille.

Voit käyttää ja esittää vapaasti saatavilla olevia materiaaleja yksityisessä käytössä ja julkisessa opetuskäytössä seuraavin ehdoin:

 • sisältöjen lähteeksi tulee mainita roosaeveliina.com
 • sisältöjen sisältämien linkkien ja/tai mainosten näkyvyyttä ei saa estää
 • kaikkiin tekemiisi kappaleisiin ja viitteisiin tulee sisältyä verkko-osoite https://roosaeveliina.com & https://vapausvalmentaja.com tai tarkempi lähteen URL-osoite roosaeveliina.com/vapausvalmentaja.com sivustolla
 • digitaalisissa materiaaleissa tämä verkko-osoite on esitettävä toimivan linkin muodossa
 • voit viitata sisältöön esimerkiksi seuraavalla tavalla (jos et voi käyttää linkkiä, kirjoita URL-osoite näkyviin)

Lähde: Roosaeveliina/Vapausvalmentaja. Eveliina Uosukainen (2018) 5 kirjaa, jotka muuttavat elämäsi.

2.3) Käyttäytyminen

Olet henkilökohtaisesti vastuussa omasta käytöksestäsi sekä viesteistä että tekemistäsi toimenpiteistä. Vastuu kattaa kaikki viestit, jotka lähetät Facebookin, sähköpostin tai muun viestiliikenteen välityksellä.

Lähettämällä omia mielipiteitäsi julkisesti, vapautat yrityksen kaikenlaisesta vastuusta, jotka saattavat aiheutua lähettämästäsi tiedosta tai sisällöstä.

Seuraavaa sisältöä ei hyväksytä missään Yrityksen kanavassa:

 • laiton, haitallinen tai herjaava sisältö, sen lähettäminen tai levittäminen
 • laiton hakkerointi, krakkerointi tai väärän tai turmeltuneen ohjelmiston levittäminen
 • laiton teko palvelujen tai tuotteiden käytön yhteydessä mukaan lukien kolmansien osapuolten tekijänoikeutta tai muita immateriaalioikeuksia loukkaavan tiedon tai materiaalin lähettäminen
 • näiden ehtojen väärinkäyttö
 • muiden käyttäjien, henkilöiden tai ryhmien uhkaaminen, kiusaaminen, ahdistelu, vainoaminen tai häirintä
 • tekeytyminen toiseksi henkilöksi
 • muiden käyttäjien tietojen levittäminen
 • tuotteiden, palveluiden, ehtojen kopiointi ja hyödyntäminen omassa liiketoiminnassa

Mikäli Yritys katsoo, että olet rikkonut näitä ehtoja ja/tai käyttänyt tuotteita ja/tai palveluita väärin, yritys voi oman harkintansa mukaan ja ilman minkäänlaista vastuuta sinua kohtaan antaa varoituksen, estää pääsysi tuotteisiin, palveluihin ja materiaaleihin. Roosaeveliina ei ole velvollinen ilmoittamaan sinulle tietojen poistamisesta, mutta voi oman harkintansa mukaan tällaisen ilmoituksen tehdä.

5) Vahingonkorvausvastuu

Yritys ei missään tapauksessa ja tilanteessa vastaa sinun henkilökohtaisista päätöksistä johtuvista välittömistä ja välillisistä tuloksista. Yritys ei myöskään missään tilanteessa vastaa palvelujen, tuotteiden tai materiaalien pohjalta tehtyjen henkilökohtaisten päätösten seuraamuksista tai näiden päätösten aiheuttamista tuloksista.

Sinun ja Yrityksen välillä on sovittu, että käytät ilmaisia ja maksullisia tuotteita, palveluita ja materiaaleja oman harkintasi ja kykysi mukaan. Olet täysin vastuussa niistä tuloksista, joita saat.

Ylläpitäjän tärkein tehtävä on laatia materiaalit, palvelut ja tuotteet mahdollisimman käytännönläheisiksi ja konkreettisiksi, jotta niiden avulla tiedon oppiminen on mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista.

Tuotteet, palvelut ja materiaalit ovat saatavilla sellaisenaan kuin ne ovat. Yritys varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa, vaihtaa, lisätä tai poistaa tuotteita, palveluita ja materiaaleja sivustoilla.

Soveltuvan lain sallimissa rajoissa ylläpitäjä ei ole vastuussa mistään välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, mukaan luettuina mutta ei rajoittuen tiedon tai datan menetykseen tai turmeltumiseen, voittojen tai tulojen menetykseen tai liiketoiminnan keskeytymiseen, jotka johtuvat tuotteiden, palvelujen, palvelimen käytöstä tai käytön estymisestä.

6) Force Major

Yritys ei ole vastuussa siitä, jos palvelin, verkko tai nettiliittymä ei toimi. Yritys ei myöskään ole vastuussa siitä, jos et syystä tai toisesta pysty lataamaan materiaaleja omalle koneellesi tai materiaalit latautuvat hitaasti.

7) Henkilötietojen kerääminen ja luovuttaminen

Yritys noudattaa kaikessa henkilötietojen keräämisessä tietosuojalakia. Lisätietoja voit lukea rekisteriselosteesta.

Yritykselle luovutetut tiedot käsitellään Espanjan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Salaisia tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille ainoastaan lain sitä edellyttäessä.

8) Näiden käyttöehtojen muuttaminen

Yritys varaa itselleen oikeuden muuttaa, lisätä tai poistaa tietoja näistä käyttöehdoista oman harkintansa ja lainmuutosten johdosta.

Sinä sitoudut säännöllisesti tarkistamaan käyttöehtojen sisältö. Käyttämällä tuotteita, palveluja ja materiaaleja, katsotaan sinun hyväksyvän nämä käyttöehdot.

9) Erimielisyydet ja sovellettava laki

Nämä käyttöehdot on laadittu, jotta erimielisyyksiä ei syntyisi. Jos niitä kuitenkin syntyy, pyrimme aina ratkaisemaan ne ensisijaisesti keskustelemalla ja tätä sopimusta tutkimalla.

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Espanjan lakia. Nämä käyttöehdot eivät rajoita sinulla olevia sinuun soveltuvan lain nojalla olevia oikeuksia kuluttajana.

Asiakasreklamaatioissa toivomme, että otat aina ensin yhteyttä ylläpitäjään, sillä haluamme varmistaa tyytyväisyytesi kaikkien mahdollisuuksien mukaan.

10) Yhteystiedot

Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla osoitteesta eveuosukainen@gmail.com

Verified by ExactMetrics