Sivustosta

Tämä sivu on alunperin syntynyt blogina omasta elämänmuutoksestani. Oletko vielä ehtinyt lukasta minun tarinaani? Perustin blogin aluksi vain itseäni varten. Halusin paikan, jonne purkaa ajatuksiani, oppejani ja samalla myös kannustaa itseäni sillä muutosmatkalla, mitä kävin läpi.

Ne muutamat tuttavat, joille blogistani olin kertonut, tulivat usein kertomaan, kuinka tekstini oli osunut heille kuin nenä päähän ja postaukseni olivat inspiroinneet ja motivoineet. Sen myötä älysin, että on hölmöä pitää blogistani niin matalaa profiilia ja olla kertomatta muille, jos voin jotenkin auttaa heitä siinä samalla matkalla mitä olin itsekin käynyt läpi. Oivalsin, että en ole ainoa, joka unelmoi toisenlaisesta elämästä, mutta ei vain ollut saanut tarpeeksi rohkeutta hypätä oravanpyörästä ja ottaa omasta onnellisuudestaan vastuuta. Sisälläni heräsi auttamisen halu. Mitä enemmän kirjoitin, sitä onnellisemmaksi itsenikin tunsin. Minä todella nautin kirjoittamisesta ja muiden auttamisesta.

Koska koko blogin synty ja kirjoittaminen on lähtenyt omasta muutostarpeestani ja sen jälkeen kehittynyt elämänmuutokseni mukana, kulkee myös omat kokemukset ja näkemykset vahvasti kirjoituksissani mukana. Olen myös itse inspiroitunut ja innostunut muiden supernaisten ja -miesten muutostarinoista, että haluan samalla tarjota sinulle mahdollisuuden kokea sen saman minun kauttani.

Mikä tämä blogi on? Miksi seurata tätä blogia? Unelmablogi

Miksi sinun kannattaisi lukea tätä blogia?

Suoran vastauksen sijaan esitänkin sinulle muutaman kysymyksen. Katsotaan sen jälkeen, oletko tiedostanut tai oivaltanut elämässäsi jonkin osa-alueen tai muutostarpeen, jossa voisin sinua auttaa tämän blogin kautta.

Mieti hetken aikaa:

 • Toivoisitko elämältäsi jotain muuta, kuin mitä se on nyt?
 • Unelmoitko jostain, muttet ole joko uskaltanut tai ehtinyt lähteä toteuttamaan sitä?
 • Oletko unelmatyössäsi juuri nyt?
 • Haaveiletko elämänmuutoksesta?
 • Oletko kenties stressaantunut tai uupunut, lopen kyllästynyt siihen joka päiväiseen arjen rumbaan ja oravanpyörään?
 • Onko arvosi muuttuneet, mutta olet tiukasti jumiutunut kiinni vanhaan, vaikka kaipaisit jotain aivan muuta?
 • Haaveiletko vapaudesta, lisätilasta tai riippumattomuudesta?
 • Kaipaatko enemmän aikaa sinulle rakkaille ihmisille ja asioille?
 • Haluisitko päästä toteuttamaan itseäsi paremmin ja kulkea juuri omannäköistä tietäsi?
 • Eivätkö nyky-yhteiskunnan perusnormit ole sinua varten?
 • Onko matkustelu intohimosi? Tai muiden elämyksien kerääminen?
 • Ajatellut kenties oman yritystoiminnan pystyttämistä? Tai työn kuormittavuuden tai työmäärän vähentämistä?
 • Oletko toivonut elämääsi enemmän positiviista ja vähemmän negatiivista?
 • Tuntuuko, että olet vailla tukiverkostoa tai ihmiset ympärilläsi eivät tue sinua päätöksissäsi?
 • Tunnetko onnettomuutta? Haluaisitko olla onnesi kukkoloilla?
 • Haluat oppia nauttimaan elämästäs täysillä tässä ja nyt?
 • Oletko valmis olemaan oman elämäsi rokkitähti (tai miksei vaikka räppitähtikin)?

Toivon mukaan sisälläsi heräsi juuri suuri palo jotain asiaa kohtaan ja aloit mielessäsi visualioimaan, miltä tulevaisuutesi voisi näyttää, jos kaikki valta olisi sinulla eikä mikään olisi sen esteenä. Mitä sinä muuten toivoisit tulevaisuudeltasi?

Rohkeutta elämänmuutokseen

Jos olet 100 prosenttisen valmis ottamaan vastuun omasta elämästäsi ja sinun omasta onnellisuudestasi, olen tukenasi. Autan sinua ottamaan askelia eteenpäin kohti haluamaasi – tekemään sen pitkään vitkutellun elämänmuutoksen. Innostan ja tsemppaan. Mielelläni myös kuulen sinulta toivomuksia aiheista, jotka voisivat auttaa sinua etemään elämässäsi. Muista se, että elämä on sinun, ei kenenkään muun. Ja minä olen täällä sinua varten.

Minä aidon oikeasti nautin siitä, että saan auttaa sinua valjastamaan potentiaalisi voimavaraksesi ja potkittua hieman vauhtia persuksiisi (ellet sitten itse ole hyvin päättäväinen ja pysty siihen ilman minun apuani). Oman kokemuksen syvällä rintaäänellä voin vain sanoa, että ihminen tarvii innostusta, tukea ja tsemppiä PÄIVITTÄIN, tai muuten motivaatio lössähtää ja jää paikalleen lillumaan ja tyytymään “ihan ok”-elämään. Usko minua, jopa minäkin tarvitsen – siksi luen paljon kirjoja, blogeja, artikkeleja, käyn verkkokursseja, meditoin, yms. Mutta ne vievät paljon aikaa, joten haluan tarjota sinun kiireiseen arkeesi helpotuksen ja jakaa innostusta ja tukea sinulle tämän blogin kautta.

Verified by ExactMetrics