Valmentajasta

Moi ja kiva kun eksyit tänne!

Olen Eveliina Uosukainen (monille tuttu myös Roosaeveliina nimellä), vapausvalmentaja ja ehkäpä myös sinun tsempparisi elämänmuutokseen kohti vapaata ja merkityksellistä elämää.

Haluan innostaa sinua ja tarjota sinulle uusia näkökulmia. Auttaa sinua löytämään sen, mitä elämältäsi haluat ja kannustaa sinua elämään juuri omannäköistäsi elämää (jos siis et halua tyytyä elämässäsi vain lillumiseen).
Kannustan sinua unelmoimaan isommin, kaivamaan esiin sen kaiken potentiaalin sinusta ja tekemään päättäväisesti töitä haluamasi eteen muistaen nauttia myös matkasta. Toivon blogini antavan sinulle paljon rohkeutta, käytännön vinkkejä ja lähtölaukauksen toteuttaa juuri sinun itsesi näköistä elämää.

Minun tarinani

En ole aina ollut tyytyväinen arkeeni ja elämääni. Olen ollut suorittaja, jonka arvomaailma on koostunut pitkälti nyky-yhteiskunnan ja ympärillä olevien ihmisten luomista perusarvoista. Näitä ovat esimerkiksi seuraavat: olla korkeakoulutettu, säännöllinen vakituinen työ, urakehitys, oma auto ja asunto parin karvaturrin tai kakaran kera ja erilainen maallinen materia ja mammona.

Usein ihminen kuitenkin päätyy helposti noita arvoja tavoitellessaan stressaantumaan ja uupumaan. Uupukseen helposti tottuu ja sen tilan mieltää jo normaaliksi olotilaksi. Jossain kohti jos mieli ei tajua hidastaa, voi keho tehdä sille lopun.

Kipu ja tuska kutsuvat meitä elämän syvempään kohtaamiseen. Jos mieli ei kutsua kuule, käy kutsu kehon kautta. – Tommy Hellsten

Usein jotain elämän pysäyttävää tapahtuessa, tulee havahtuneeksi tilanteeseen ja alkaa pohtimaan omia arvojaan uusiksi. Miettii elääkö niiden ja kaikkien syvimpien toiveiden mukaisesti sekä mihin oman arvokkaan aikansa haluaa käyttää. Omalla kohdalla pysäyttäjänä toimi  sairastuminen ja loppuunpalaminen, kun taas jollain toisella se voi olla ikäkriisi tai arvojen ristiriitatilanne. En ollut kuunnellut mieltäni, jolloin kroppa laittoi sille pisteen ja pakotti miettimään arvojani uusiksi ja priorisoimaan asiat tärkeysjärjestykseen.

Koska jokainen on vastuussa omasta onnellisuudestaan

Silloin päätin, että jatkossa kuljen oma onnellisuus edellä enkä toista enää samoja virheitä. Aloin miettimään mitä oikeasti halusin tehdä työkseni ja miten parantaa päivittäistä mieltäni, jaksamista ja onnellisuuttani. Aloin kaikessa tekemisessä ja ihmisissä tulkitsemaan sitä, että veisikö ne minua eteenpäin siihen suuntaan mihin sydämeni kutsu kävi. Entäs nautinko niistä ja pääsinkö hyödyntämään sisäistä paloani niiden parissa. Aloin kyseenalaistamaan ensimmäistä kertaa yhteiskunnan ja työelämän edustavia arvoja ja normeja – sitä kaikkea materian haalimista ja, että joku muu päättää elämäni raamit. Minä todella heräsin siihen, että onnellisuus, unelmien toteuttaminen ja rohkeus itsensä näköiseen elämään oli ehdotonta.

Aloin tehdä toimenpiteitä oman sisäisen palon ja potentiaalin eteen, laitoin hyvinvoinnin edelle ja keskityin niihin asioihin, joista nautin. Etsin uusia tapoja ja paikkoja ilmentää itseäni ja ottaa ilon irti elämästä. Syvennyin myös kunnolla itsensä kehittämiseen ja itsetuntemukseen erilaisten kirjojen ja tietoisen läsnäolon harjoituksien kautta. Vinkkinä muuten muutama kirja, joilla on vahvasti ollut vaikutusta omaan muutostarinaani (ja tulevaan, sitten kun sen kertomisen aika koittaa) 5 kirjaa, jotka muuttavat elämäsi. Kiinnostuin muiden rohkeiden ihmisten elämäntarinoista, aloin käymään seminaareissa, etsin verkkokursseja ja suunnannäyttäjä ihmisiä, jotka olivat rohkeasti toteuttaneet itseään yhteiskunnan normeista poiketen ja epäilijöistä välittämättä. Vanhat arvot olivatkin pian päivittyneet siihen, että kaipasin vain rauhaa, hienoja hetkiä ja elämästä nauttimista sekä VAPAUTTA. Vapautta päättää omasta elämästäni ja miten sen elän.

IMG_9914

Oman tietotaidon ja kokemuksien valjastaminen SINUN avuksi

Tämä kaiken jälkeen koen kutsumuksekseni auttaa SINUA. Elämä voi olla joskus kiireistä eikä aikaa löydy välttämättä niin paljon kirjoille, koulutuksille, tapahtumille ja muille, jotka saisivat innostuksesi nousemaan taivaisiin ja SINUT tähtiin. Haluankin jakaa SINULLE kaikki omat tietotaitoni ja henkilökohtaiset kokemukseni auttaakseni SINUA pääsemään elämässäsi eteenpäin siihen suuntaan, josta unelmoit.

Tämä sivusto eli Roosaeveliina on siis omistettu SINULLE  – SINUN rohkeudelle ja SINUN elämälle. Elämä on sinua varten, joten ota vastuu omasta elämästäsi ja tee valintoja, jotka vievät sinua kohti omannäköistä elämääsi.

Pari kysymystä sinulle

Onko elämässäsi sellaisia ihmisiä, asioita tai olosuhteita, jotka eivät palvele sinua ja vie sinua haluamaasi suuntaan?

Olisiko jo korkea aika päästää irti sellaisesta, mikä estää sinua toteuttamasta itseäsi, menemästä eteenpäin ja kehittymästä sekä elämästä onnellisemmin? Mikä sinua oikeasti estää tekemästä niin?

Jos kaipaat enemmän unelmointia ja rohkeutta elämänmuutokseen, aloita vaikkapa näistä postauksista:

 

Verified by ExactMetrics