Affiliatemarkkinointi

Piilomainonta on kielletty Suomessa, joten sen vuoksi kerronkin sinulle jo heti alkuun tämän blogin sisältävän satunnaisia affiliate-linkkejä. Kaikissa niissä postauksissa, joissa näitä esiintyy, on erikseen siitä maininta.

Haluan myös kertoa sinulle, miten affiliate-linkit toimivat, jotta et säikähdä niitä. Linkin klikkaaminen tai sivustolla vierailu ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja. Voit siis rauhassa katsella ja miettiä ostopäätöstä niin pitkään kuin sinusta siltä tuntuu. Jos päädyt ostamaan suosittelemani tuotteen, et edelleenkään maksa siitä mitään kuluja – vain ostamasi tuotteen/palvelun hinnan. Sen sijaan saan yritykseltä pienen komission myynnistä ja loppuosuus menee yritykselle. Niillä muutamilla euroilla kustannan tämän blogin ylläpitämistä (sivusto, teema, domain, ylläpitomaksu, sähköpostilista, lisäosat, jne).

En koskaan suosittele yrityksiä tai tuotteita, joiden takana en pystyisi seisomaan 100 prosenttisesti. Kaikki suosittelemani tuotteet ja palvelut ovat siis minulle tuttuja. Olen henkilökohtaisesti kokenut ne niin hyviksi sekä omaa hyvinvointiani, elämääni ja unelmieni saavuttamista edistäviksi, että haluan jakaa ne kanssasi.

Mikäli sinusta tuntuu siltä, että et saa niistä samaa tukea tai apua matkallesi, kuin minä olen saanut tai, että ne eivät edistä hyvinvointiasi, elämänmuutostasi tai unelmiesi saavuttamista, jätä ne ostamisen sijaan mietintämyssyyn hautomaan.

 

Verified by ExactMetrics