Kato peiliin

Kuinka usein sä katot peiliin?

Kato peiliin, sieltä löytyy vastaus niin moneen asiaan! Tänään haluan avata ja pohtia peiliin katsomisen eri merkityksiä ja mahdollisuuksia. Joitain tää postaus voi ärsyttää todella paljon, mutta jos näin on niin toimi sen mukaan, mitä hieman alempana suosittelen kyseisessä tilanteessa tekemään – aina kun joku ärsyttää sua!

Peiliin katsominen

Peiliin katsomisen paikka tarkoittaa, että on syytä itsetutkiskeluun.

Miten sä puhut itselles kun meet peilin eteen?

Opettele puhumaan itselles kauniisti kun katot peiliin. Opettele hyväksyy itses kaikkine hyvine ja huonoine piirteineen. Sä et voi pitää muista sen enempää kuin pidät itsestäs ja sama toisinpäin – et voi olettaa muiden pitävän susta sen enempää kuin pidät itsestäsi. Opettele käyttämään affirmaatioita ja korvaa huono hyvällä. Jos sul on vaikeuksia sanoa itelles positiivisia asioita peilin edessä, niin mieti sitä siltä kannalta miten puhuisit sun parhaalle kaverille.

Kaikki peilaantuu sulle takaisin

Jos sä haluut saada parempia ihmissuhteita niin kaikki lähtee siitä, että sä katot ite eka peiliin ja kysyt: ”Oonko mä sellanen, minkälainen mä haluan muiden ihmisten olevan mulle?
Kaikki peilaantuu sulle takaisin. Jos sä vaan valitat ja valitat niin miten voit kuvitella saavasi lisää positiivisuutta sun elämään. Vedät puoleesi vetovoimalla sitä, mitä itsekin olet.

Usein kun joku asia ärsyttää sua tosi paljon (oli se sit ihminen tai jotain mitä joku on sanonut), niin vastaus siihenkin löytyy peililtä. Mee peilin eteen ja kysy itseltäs: ”Miks tää ärsytti mua niin paljon?” Ja koita oivaltaa se! Se on isoimpia ja tärkeimpiä oivalluksia mitä tuut saamaan sen kannalta, että pystyt kehittää itseäs ja kasvaa entistä paremmaksi versioksi itsestäs ja kohti sun unelmia.

Kato peiliin

Kato peiliin!

Sä et voi syyttää olosuhteita ja sun ympärillä olevia ihmisiä kaikesta. Ota 100% vastuu kaikista jutuista mitä sun elämässä on ja lopeta syyttely. Mä ymmärrän, et sul voi olla paska parisuhde, mut se on sun valinta. Mä ymmärrän et sul voi olla paska työ, mut sekin on sun valinta. Sun menneisyydellä ei oo mitään merkitystä siihen, mitä sä voit saavuttaa tai miksi sä voit tulla.

Kun hommat ei etene ja tulokset ei vastaa toiveita ja tavotteita, kato peiliin! Ole rehellinen itselles ja kysy: ”Oonko mä tehnyt asioita sen eteen ja tarpeeks, että asiat etenis?”
Ainekin itse voin myöntää, että tähän oppiminen on ottanut pitkän tovin, että pystyy rehellisesti ottaa vastuun itsestään. Ja myöntämään itselleen ettei omat teot ole vastannut sitä, mitä asian saavuttaminen vaatii, eikä syyttää olosuhteita ja muita siitä, että ei oo päässyt maaliin ja saanut haluamaansa. Moni selittelee ja valehtelee itselleen tämmösissä tilanteissa ja lopulta luovuttaa, koska päättää sen sijaan uskoa siihen, että kyseinen  tehtävä/tavoite on mahdoton saavuttaa. Mikään ei oo mahdotonta, osa asioista vaatii vaan enemmän ahertamista ja usein aikaakin. Tekemällä oppii, kasvaa ja kehittyy kohti haluamaansa.

Älä haaveile vaan toimi!

Tulosta ei tuu sillä, että vaan istuu ja odottaa asioiden tapahtuvan vaan sillä, että tekee asioita niiden eteen. Eli seuraavan kerran kun meinaat heittää hanskat tiskin sun arvokkaan tavoitteen ja unelman osalta, kysy eka iteltäs onko sun teot ylipäätään voinut mahdollistaa sen. Jos et oo tehnyt kaikkea sen eteen vaadittavaa, niin älä luovuta vaan siinä kohti katot peiliin ja mietit mitä seuraavaks voisit tehdä, jotta teoista seuraa myös tulosta. Muuta sun toimintaa, niin tuloksetkin muuttuu.

Ja vikana, anna palaa – sanopa muut mitä hyvänsä! Mä ainekin uskon suhun!

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by ExactMetrics