MUNLAINEN juttu

Pitkästä aikaa alkaa aikataulut hellittämään ja tännekin taas putkahtelemaan postauksia. Yksi paljon kesän aikana mua lisätyöllistänyt juttu, on ollut viikko takaperin lauantaina järjestämäni Munlainen-unelmatapahtuma. Aivan älyttömän huikea päivä takana ja päivästä saatu palaute on sulattanut mun sydämen ja saanut jo ideoimaan jatkotapahtumaa tai kenties jopa kiertuemuotoista usean päivän tapahtumasarjaa! Tuun jakamaan tänne päivän sisällöstä vielä erillisinä postauksina lisää, mutta ensiksi haluan koostaa tähän postaukseen kokonaisuudessaan tuon huikean Munlainen juttu -päivän!

Kuvat: Anna Hifumi & Ida Viinikainen

Unelmatapahtuma/seminaari
Kuvaaja: Anna Hifumi
Munlainen unelmatapahtuma/seminaari
Kuvaaja: Ida Viinikainen
Munlainen unelmatapahtuma/seminaari
Kuvaaja: Ida Viinikainen

Hyvää eteenpäin jakamalla lisää hyvää

Järjestin keväällä yhteistyössä Veromoda Trion kanssa naisten VIP-illan, josta saadun palautteen pohjalta aloin heti ideoimaan uutta tapahtumaa. Saan usein viestejä teiltä seuraajilta, joista tosi iso osa koskee samoja asioita. Milloin multa kysytään neuvoja siihen, miten saada parempi itsetunto. Milloin taas siihen, miten olla välittämättä muiden mielipiteistä tai muita samantyyppisiä kysymyksiä.

Mä oon itse käynyt todella pitkän ja välillä myös rankan kasvunmatkan viime vuosina, joten koin, että mulla oli sen puolesta paljonkin muille jaettavaa ja annettavaa, auttaakseni muita siinä samalla matkalla. Siitä syntyi ajatus järjestää isompi ja enempi henkisen hyvinvoinnin asioihin keskittyvä tapahtuma, josta jokainen saisi matkaansa edes yhden oivalluksen, opin, avun omalle kasvunmatkalleen kohti omannäköistä elämää ja unelmiensa toteuttamista. Kohti munlaista juttua.

Munlainen juttu – Päivä, joka muutti monelle kaiken

Mulle henkilökohtaisesti nykyään on todella tärkeetä jakaa hyvää eteenpäin, koska oon itsekin saanut sitä osakseni omalla matkallani ja se on ollut tosi tärkeässä roolissa eteenpäin menemisessä. Tavattiin Peppiinan (hän on ollut mulle iso esikuva, motivaattori ja inspiraation ja innostuksen lähde viimeisen kolmen vuoden ajan) kanssa keväällä ja kerroin tästä mun ideasta ja pyysin hänen apua. Molemmat oli aivan super fiiliksissä siitä ja myös yhtä mieltä siitä, että kun kerran tehdään niin tehdään sitten isosti ja täysillä. Lukotettiin päivä syksylle, jotta järjestelyihin jää hyvin aikaa ja aloin hankkimaan tapahtuman teemaan sopivia yhteistyökumppaneita sekä järjestelemään käytännön asioita.

Jo alusta asti tarkoitus oli, että tapahtumalla ei tavoitella minkäänlaista voittoa vaan koko tapahtuma on hyväntekeväisyyttä yhteistyökumppaneista lähtien. Tapahtuman ainoa pyrkimys oli saada jakaa hyvää eteenpäin mahdollisimman monelle sekä auttaa tapahtumaan tulevia vieraita elämään enempi omannäköistä elämää ja toteuttamaan rohkeasti unelmiaan. Haluttiin tarjota vieraille kaiken kaikkiaan elämää muuttava päivä ja päällimmäiseksi fiilikseksi päivästä innostumisen, inspiroitumisen, motivoitumisen, herätyksen. Halusin saada välitettyä sen saman WOW-fiiliksen, jonka mä itse olin aikanaan saanut kokea Dream Teamin -tiimipäivissä, mutta vielä kokonaisvaltaisemmin. Ja ihanaa, että niin moni yhteistyökumppanikin koki asian tärkeäksi ja halusi olla mukana jakamassa hyvää tapahtuman kautta.

Munlainen unelmatapahtuma/seminaari
Kuvaaja: Ida Viinikainen
Munlainen unelmatapahtuma/seminaari
Kuvaaja: Ida Viinikainen
Munlainen unelmatapahtuma/seminaari
Kuvaaja: Ida Viinikainen
Munlainen unelmatapahtuma/seminaari
Kuvaaja: Anna Hifumi
Munlainen unelmatapahtuma/seminaari
Kuvaaja: Anna Hifumi

Mikään tavoittelemisen arvoinen ei tule helpolla

Lopulta tapahtumaan löytyi mukaan juuri oikeat yhteistyökumppanit, joiden ansiosta saatiin upea päivä kasaan kaikkine tapahtuman sisältöineen. Voin sanoa, että tapahtuman järjestely työllisti enempi, kuin olinkaan kuvitellut, mutta päivästä saatu kiitos kävijöiltä riitti palkinnoksi siitä kaikesta vaivasta ja niistä ilmaisista työtunneista. En voi sanoin kuvailla sitä kiitollisuutta, mikä mulle jäi päivästä käteen. Oon kiitollinen siitä, että mulla on niin joustava työ, että se mahdollisti kaiken siihen käytetyn ajan ohessa tän tapahtuman järjestelyt. Oon kiitollinen kaikista, jotka oli auttamassa ennen tapahtumaa sekä tapahtumapäivässä järjestelyissä. Oon myös ennen kaikkea kiitollinen siitä, että tapahtumaan tuli 200 upeaa tyyppiä kuuntelemaan, mitä mulla ja Pepillä oli jaettavana ja erittäin kiitollinen kaikilta saaduista ihanista palautteista.

Yksi iso oivaillus tän tapahtuman myötä mulle itselle oli se, että hyväntekeväisyys on todella tärkeetä ja sen voi kokea hyvinkin merkitykselliseksi kun vaan löytää sen itselleen oikean kohteen, sen mikä on itselle todella merkityksellistä ja rakas asia. Peppi kysyikin multa mun puheiden päätteeksi: “Onko tämä sitä, mitä haluaisit tehdä aina, vaikka siitä ei maksettais sulle penniäkään?” – “TOTTA HITOSSA ON!”. Oon löytänyt mun intohimon ja se on muiden auttaminen kannustamalla, motivoimalla ja innostamalla elämään omannäköistä elämää, muiden mielipiteistä välittämättä ja omia unelmiensa toteuttamalla. Tätä haluan tehdä jatkossakin lisää! Tää on niin munlainen juttu!

#MUNLAINEN

Tapahtuma järjestettiin Maxinen yökerhossa. Upeat koristelut tulivat Serpentiiniltä, paikanpäällä oli mukana Smooth it:n tytöt tarjoilemassa heidän super maukasta Vihersmoothieta, Stoolin tytöt tekemässä kaikille pikakampauksia sekä meidän tiimiläiset edustamassa Fitlinea, tekemässä kehonkoostumusmittauksia kävijöille sekä tarjoilemassa taikajuomia Serpentiinin söpöistä pinkeistä mukeista. ELO Suomi tarjosi kookosvedet kaikille kävijöille sekä tapahtumasta kaksi voitti itselleen lavallisen kookosvettä! Samaskoru lahjoitti goodiebageihin kaikille ihanat lahjat. Kaikille kävijöille tapahtumasta lähti matkaan yhteistyökumppaneiden tavaroista/palveluista koostetut goodiebagit (lisää niistä tulossa omana postauksenaan).  Itse kassit ja kävijöille muistaanpanovälineet sponsoroi Veromoda. Ja tietenkin kirsikkana kakun päällä ihana Peppiina puhumassa mun kanssa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja asioista, mitkä vaikuttaa siihen, että pystyy elämään omannäköistä elämää ja toteuttamaan unelmiaan.

Puheosioissa käsiteltiin seuraavia aihepiirejä:

 1. Fyysinen hyvinvointi (ravitsemus, lepo/uni/palautuminen, liikunta, kehon puhdistus)
 2. Itsetuntemus ja itsensä hyväksyntä, rohkeus, iloa tuottavat asiat, omannäköinen elämä
 3. Ihmiset ympärillä
 4. Aika ja raha, työelämä
 5. Unelmat (Even ja Peppiinan suurimmat viisaudet, 15 steppiä unelmien toteuttamiseen)
Munlainen unelmatapahtuma/seminaari
Kuvaaja: Anna Hifumi
Munlainen unelmatapahtuma/seminaari
Kuvaaja: Ida Viinikainen
Unelmatapahtuma/seminaari
Kuvaaja: Ida Viinikainen
Munlainen unelmatapahtuma/seminaari
Kuvaaja: Ida Viinikainen
Munlainen unelmatapahtuma/seminaari
Kuvaaja: Ida Viinikainen

Jos sä missasit tän tapahtuman niin jaa alle, että kiinnostaisko sua saada tällasia jatkossakin lisää ja osallistua mukaan?

Ja muista, sinä olet tärkein ja ainoa avain omaan onnellisuuteesi! Elä rohkeasti just sun itsesi näköistä elämää äläkä anna muiden määritellä kuka sun pitäis olla tai mitä saat taikka et saa tehdä! Uskalla elää sunlaista elämää!

Sinua voisi kiinnostaa myös:

11 vastausta artikkeliin “MUNLAINEN juttu”

 1. Kiinnostaisi todellakin osallistua myöhemmin tällaiseen tapahtumaan! 😍

  1. Mahtava kuulla!❤️

 2. Olis kyllä ihana osallistua tämmöseen! 😍😊💪🏻 Sun blogissa on aina niin ihania ajatuksia ❤️

  1. Kiitos❤️ Ihana kuulla että kysyntää löytyy😍

 3. Aloin seurata sua vasta tän tapahtuman jälkeen ja todella toivon, että järjestät pian uuden että pääsen osallistumaan! 😍😍

  1. Oii mahtava kuulla😍

 4. […] viime postauksessa täällä lupasin, vuorossa on Munlainen-unelmatapahtumassa vieraille jaettujen goodiebagien sisällön […]

 5. Olisin kiinnostunut 🙂

  1. Kiva kuulla☺️

 6. Tahtoisin osallistua tälläseen! 😍😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by ExactMetrics