Kiitollisuus

Kiitollisuus on upeuden esiaste

“Kun tunnet kiitollisuutta, pelko katoaa ja yltäkylläisyys ottaa vallan.” – Jen Sincero*

Kiitollisuus on olotila, jossa tiedostaa elämänsä ihmeellisyyden ja arvostaa niitä upeita asioita aidosti. On todella ihanaa sydämensä pohjasta kiittää jotain toista, hänen autettua sinua ja sama toisinpäin – siitä tulee molemmille hyvä olo. Kiitollisuus vaikuttaa siis suoraan hyvinvointiin ja saa paremmalle mielelle. Ja kun taas saat pidettyä värähtelysi korkealla, saat elämääsi niin paljon lisää kaikkea hyvää.

On hyvä muistaa, että energia vastaa aina energialla eli jos taas kiitollisuuden sijaan ilmaisetkin sitä, kuinka elämä on paskaa: pettymyksiä, vihaa ja lista jatkuu vaan… värähtelet matalalla ja saat siten myös saman tasoista energiaa takaisin.

Positiivisuus vastaa positiviisuudella, negatiivisuus vastaa negatiivisuudella.

Innostus vastaa innostuksella. 

Kiitollisuus vastaa kiitollisuudella, kiittämättömyys vastaa kiittämättömyydellä.

Saat sitä, mitä itse annat. Ihan oikeasti, paina mieleesi: SAAT SITÄ, MITÄ ITSE MUILLE ANNAT!

Kiitollisuus on voiman lähde

Kiitollisuus voiman lähde

Ilman kiitollisuutta, olet lähes voimaton. Kuten edellä sanoin, kun annat muille hyvää ja viestit ympärillesi kiitollisuutta, saat sitä myös takaisin. Saat värähtelytajuuttasi nostettua joka ikinen kerta, jokaisella pienelläkin eleellä. Lopulta alat ymmärtää, että sinä itse olet se voima. Näin ollen ymmärrät myös, että oletkin kiitollinen itsellesi ja ymmärrät sen kaikkein tärkeimmän: itsesi rakastamisen.

“Mitä paremmin pysyt kiitollisuuden tilassa ja keskityt kaikkeen, mikä on hyvin, sitä voimakkaammaksi suhteesi alkuenergiaan muodostuu. Sitä nopeammin ja vaivattomammin pystyt manifestoimaan näkymättömiä asioita todellisuuteesi.” – Jen Sincero*

Kiitollisuus voimistaa uskoasi

Kiitollisuus voimistaa uskoasi

Usko on luottamista sellaiseen, mitä ei vielä näe. Tarvitset uskoa kun aiot astua ulos mukavuusalueeltasi ja tehdä vihdoin sen kaipaamasi elämänmuutoksen. Usko itseesi ja siihen, että mitä tahansa tuntemattomaan hyppy tuokaan tullessaan, tulet rökittämään sen. Uskon voimin pystyt ottaa riskejä – hypätä ja luottaa turvaverkon ilmestyvän allesi. Usko voittaa pelon. Ja palatakseni kiitollisuuteen, silloin kun olet jatkuvasti kiitollinen kaikesta upeasta, mitä olet elämääsi saanut, sinun on paljon helpompi uskoa, että tulet saamaan lisää hyvää elämääsi. Kun siis aiot lähteä kokeilemaan jotain uutta tai tehdä jopa totaalista elämänmuutosta, usko on paras ystäväsi.

“Kun olet kiitollinen jostain, mikä ei ole vielä manifestoitunut, osoitat universumille, että tiedät haluamasi olevan jo olemassa. Näin pääset juuri oikealle värähtelytaajuudelle, josta käsin voit vastaanottaa haluamasi.” – Jen Sincero*

Kiitollisuus avaimena elämänmuutokseen ja unelmien saavuttamiseen

Usko ihmeisiin

Usko siihen, että elämässäsi kaikki haluamasi on mahdollista ja osoita kiitollisuutta kaikesta siitä, mitä sinulla jo on ja myös siitä mitä tulet saamaan. Älä enää satsaa siihen ajatukseen, ettet voisi saada mitä haluat. Vaihda se kiitollisuuteen ja ala uskomaan ihmeisiin. Tulet pian huomaamaan, kuinka paljon niitä elämääsi ilmestyykään.

Ihmeet eivät ilmesty sattumalta, ne ilmestyvät pyynnöstäsi. Kun vedät niitä puoleesi energiallasi, tulet saamaan kaiken, mihin ikinä aidosti uskot ja haluatkaan.

Usko ihmeisiin ja osoita kiitollisuutta

Kiitollisuuspäiväkirja

Yksi hyvä keino kiitollisuuden ylläpitämiseen on pitää kiitollisuuspäiväkirjaa. Voit tehdä sen ihan konkreettisesti paperille vaikka johonkin vihkoon tai ihan vain ääneen lausuttuna. Vihko on siitä hyvä, että pystyt myöhemmin heikon hetken tullen katsomaan, kuinka paljon upeita asioita olet jo elämääsi saanut ja muistuttamaan itseäsi siitä, että yhtä upeiden asioiden saaminen elämääsi on edelleen täysin mahdollista. Kiitollisuus on siis myös hyvä työkalu pysäyttämään negatiivisuuden syöksyn ja kääntämään pahan päivän voitolliseksi.

Mieti 5 asiaa, joista sydämesi pohjasta olet kiitollinen!

Ne voivat olla jopa todella pieniä asioita, kuten kiitollisuus siitä, että vieras ihminen piti sinulle ovea tai voit jopa kääntää ne elämäsi ärsyttävät “ei kiitos” -asiat kiitollisuuden aiheeksi. Kun onnistut kääntämään ne negatiiviset vastoinkäymiset ja ärtymyksetkin kiitollisuudeksi, saat värähtelyäsi nostettua korkeammalle ja samalla kasvatettua itseäsi kohti unelmiasi. Asioiden hyvien puolien etsiminen antaa mahdollisuuden myös oppia niistä. Toisinaan elämässä voi tapahtua jotain niin käsittämätöntä, että sillä hetkellä on vaikea ymmärtää sen tarkoitusta ja olla siitä kiitollinen, mutta myöhemmin siitä yli päästyään voi havahtua tajuamaan, että sen tarkoitus olikin johdattaa jonkin vielä paremman luo ja asiasta voi olla silloinkin kiitollinen.

Tee kiitollisuuspäiväkirjasta rutiini. Tee se joka päivä, jooko? Tee se itseäsi varten. Tulet pian huomaamaan, kuinka suuri vaikutus näinkin hölmöltä ja turhanpäiväiseltä kuulostavalla jutulla on elämääsi.

Kiitollisuuspäiväkirja
Haalari: Vero Moda (Yhteistyössä Trio/Lahti myymälästä saat muuten huhtikuun loppuun – 20 % alen kassalla sanomalla “roosaeveliina”)

Kuvat: Laura Eerola

Sinua voisi kiinnostaa myös:

 

*Postaus sisältää suosittelulinkkejä. Linkin klikkaaminen ai aiheuta sinulle kuluja, eikä minulle tuloja, joten voit rauhassa vierailla sivulla ja miettiä ostopäätöstäsi niin pitkään kuin haluat. Suosittelen vain niitä tuotteita, joita olen itse testannut, käyttänyt ja todennut toimiviksi.

3 vastausta artikkeliin “Kiitollisuus”

  1. […] voi ja voi kuinka kiitollinen siitä olenkaan. Mulle itselle on jäänyt viime vuosien matkalta aidoiksi ystäviksi monia […]

  2. Tosi hyvä postaus! Mulla odottelee lukemistaan tuo Jen Sinceron teos, taidankin heti tänään hyökätä sen pariin 🙂 Kiitollisuus onkin todella tärkeä aihe, ja monta kertaa on mielessä käynyt ihan konkreettisen kiitollisuuspäiväkirjan aloittaminen.

    1. Kiva kuulla että kolahti! Se on kyllä parhaista parhain!😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by ExactMetrics