Universumin johdatus ja merkit

Olen viimeisen vuoden aikana alkanut kiinnittää entistä enemmän huomiota siihen, mitä ympärilläni tapahtuu ja asioiden syy- ja seuraussuhteisiin. Varsinkin yhden elämäni vaikeimpien päätösten saralla (vuoden vitkuteltuani vakituisesta päivätyöstäni irtisanoutumista), aloin huomaamaan, että universumi oikeasti johdattaa meitä ja tarjoaa merkkejä, näyttääkseen oikeaa tietä – niitä ratkaisuja, jotka ovat hyvästä juuri itselle. Kun oikein oppii hiljentämään kaiken muun melun mielestään ja kuuntelemaan omaa intuitiotaan, voi sisältään löytää oikeat vastaukset. Kaikella on tarkoitus, vaikka se ei aina sillä hetkellä tuntuisi siltä.

Universumin voima

Universumi toden totta johdattaa juuri sinua ja antaa sinulle merkkejä oikeaan suuntaan mennäksesi. Jos kuitenkaan et ole avoimin mielin ottamassa niitä vastaan etkä tahdo nähdä tai kuunnella niitä, et niitä myöskään tule huomaamaan. Myös silloin, jos olosi on todella paha, et luultavasti kykene näkemään näitä merkkejä. Et kaiken pahan olon läpi yksinkertaisesti pysty näkemään niitä, mielessäsi jyllää niin paljon muutakin sillä hetkellä. Sinun on ensiksi kohdattava paha olosi ja turhautumisesi, ehkä jopa ryvettävä hetken aikaa mudassa. Vasta sitten kun löydät sisältäsi voiman jatkaa, voit alkaa nähdä näitä sinua johdattelevia merkkejä. Ja voimalla tarkoitan sitä sisäistäsi latausta, joka saa sinut nostamaan perseesi ylös mutalammikosta ja päättämään, että mutaleikit riitti nyt. On aika jatkaa eteenpäin. Ja muistathan: se mikä ei tapa, vahvistaa!

Kun olet tehnyt päätöksen ottaa 100 prosenttisen vastuun omasta elämästäsi, nousevasi ylös ja tekeväsi muutoksen , voit huomata kuinka voima sisälläsi alkaa ohjaamaan sinua eteenpäin. Eikä kauaakaan kuin huonot päivät sen kun vähenee ja tilalle virtaa entistä enemmän hyviä päiviä. Kunhan et vain luovu voimastasi. Sinä olet vahva ja pystyt mihin vain, kunhan vain pidät tavoitteesi kirkkaana ja tiedostat, että pienikin askel vie eteenpäin kohti haluamaasi. Matkan varrella voit tuntea kuinka sen kun voimistut ja alat pian huomaamaan, kuinka suuri voima sinussa on ja mihin kaikkeen sinä oikein pystytkään! Vain tekemällä asioita eri tavalla kuin ennen, voit saada elämääsi uutta!

P1010103-2

Tekstit johdattamassa

Rositan blogi ja kirja

Tästä olenkin jo avannut asiaa hieman laajemmin aiemmassa postauksessani täällä. Kuitenkin nostettakoon vielä sieltäkin lyhyesti. Löysin Rosita Juurisen blogin juuri, kun olin alkanut miettimään, mitä aion tehdä elämälläni – tiesin, että jotain on karsittava ja sisimmässäni myös mitä, mutta en osannut edetä siitä eteenpäin. Olin siinä tunteiden mylleryksessä täysin yksin, kunnes juuri silloin kaikki vastaukset mielessäni myllääviin kysymyksiini löytyi alkuun Rositan blogista ja asioiden syventyessä ihan muutostasolle asti Toimistosta travelleriksi -kirjasta (josta muuten saat 10 % alennuksen koodilla “Roosaeveliina”). Kirja oli minulle kuin universumin käsky ja jo ensimmäisenä iltana ahmittuani melkein koko kirjan, tein mielessäni päätöksen irtisanoutua. Sen jälkeen edessäni oli vain suunnittelutyö: koska ja miten käytännön asiat hoituvat (siihen onneksi kirja tarjosi valmiit ratkaisut).

Universumi tarjoaa eteen tekstejä johdatuksena

Tiian artikkeli

Samoihin aikoihin jollain ihmeen sattuman kaupalla netin syövereistä eteeni pompsahti blogivalmentaja Tiia Konttisen kirjoitus siitä, miksi jokaisen tulisi unelmoida. Tämän artikkelin ilmestyminen eteeni oli todella hämmentävää, koska hei oikeasti, miksi olisin huvikseni lueskellut Savon Sanomia? En vieläkään käsitä, miten tuolle sivulle eksyin. Itse olin kyllä unelmoinut muutoksesta ja todella paljon. Sen sijaan kuitenkin se ratkaisevan askeleen ottaminen unelmiani kohti tuotti tuskaa – oli niin vaikea luopua vanhasta, tutusta ja turvallisesta ja hypätä tuntemattomaan ja epävarmuuteen, vaikkakin siitä voisi seurata jotain vieläkin parempaa, mitä ei osannut edes siinä vaiheessa vielä kuvitellakaan.

Tiia kertoi tekstissään painajaisistaan, jossa häntä oli yritetty tappaa. Pystyin hyvin samaistumaan tähän loppuunpalamiseni ajoilta. Ja vaikka olin jo vuoden ajan sisimmässäni tiennyt, että pitäisi lopettaa ja hidastaa, en osannut laittaa jarruja, sillä halusinhan edistyä uralla – aivan kuten Tiiakin. Lopuksi  Tiia oli saanut tehtyä lähtöpäätöksen, mutta mietti enää aikaa sille. Hän kuitenkin vitkutti asiaa vielä eteenpäin ja romahti. Hän alkoi unelmoida ja kirjoittaa sekä irtisanoutui. Näin reilu neljä vuotta myöhemmin hän toteuttaakin nyt omaa unelmaansa toimiessaan tunnettuna blogivalmentajana. Kuitenkin tuo hetki laittoi miettimään, kun joku toinen kertoi suoraan kuin minun tarinaani (ja vielä ennusti tuon tulevan romahdukseni, jonka jälkeen rohkenin ottaa sen ratkaisevan askeleen ja irtisanoutua). Onko tämä universumin käsky irtisanoutua?

Se tunne, kun teet koko ajan jotain – työtä, hoidat kotia, kasvatat lapsia – yrität parhaasi, venyt ja mukaudut olosuhteisiin eikä silti mikään riitä, on yksi pahimmista tunteista joita tiedän.“Riittämättömyys.” Sana kaikuu samalla tavalla kuin “äärettömyys” tai “loputtomuus”. – Tiia Konttinen

Universumi käyttää ihmisiä johdattamassa oikeaan suuntaan

Henkilöt ohjaamassa

Siinä vaiheessa kun olin jo vahvasti prosessoinnut lähtöpäätöstäni ja tehnyt päätöksen irtisanoutumisesta, mutta en vielä ollut edennyt niin pitkälle, että olisin tiennyt kuinka pian sen teen, eräs asiakkaani sai minut taas pysähtymään. Aivan tyhjästä, hän sattui kysymään, että teenkö muuta kuin kulmia ja vastatessani, että kyllä teen ja, että olen asiakaspalvelutehtävissä niin hän kysyi: Miksi sä et irtisanoudu ja tee vain kulmia?. Voiko tämän suorempaa merkkiä tulla?!

Universumi viestii unilla

Unet kertomassa

Kaikki meistä näkevät unia, jopa sinäkin. Unilla on monia eri tarkoituksia, mutta oleellista on se, kuinka unen aikana saatat ratkoa elämäsi ongelmia, kohdata todelliset tunteesi asioista tai ihmisistä, luovuus voi lähteä virtaamaan ja alitajunta pyrkiä helpottamaan paineita käydessäsi elämässäsi rankkoja aikoja läpi. Unet vapauttavat psyykkistä jännitystä ja edistävät hyvinvointia sekä henkisellä että fyysisellä tasolla. Alitajuntasi ja korkeampi minäsi työskentelee unien aikana sinun parhaaksesi.

Tiedostomattomat unet tuovat esiin vanhoja asioita alitajunnastasi, jotta voisit saada selkeämmän käsityksen siitä, kuinka todella sisimmässäsi tunnet. Usein nämä voivat myös näyttäytyä painajaisina, joiden tarkoitus taas on saada sinut kiinnittämään huomiota tiettyyn asiaan, joka aiheuttaa epämukavuutta joko fyysisesti tai henkisesti elämässäsi ja haastaa sinut kohtaamaan ne asiat hereillä ollessasi.

Tietoiset unet ovat suoria ja helposti tulkittavissa merkitykseltään.

Korkeamman tietoisuuden unet ovat todellista henkistä johdatusta. Ne voivat olla hyvinkin inspiroivia, kirkkaita, selkeitä ja jo unen aikaan kertoa suoraan viestin.  Jos olet nähnyt unia, jossa osaat lentää, löydät itsesi avaruudesta, ratkaiset ongelmia, parannat itseäsi tai muita, olet nähnyt korkeamman tietoisuuden unia. Niiden avulla voit tunnistaa äärettömät mahdollisuutesi, sillä ne eivät tunne rajoja.

Osaatko sinäkin lentää? Uskallatko hypätä?

Näin itse noina edellä mainittuina aikoina unen, jossa hyppäsin korkealta hyvin pelokkaana, kunnes huomasin lentäväni omin voimin. Oivalsin heti sen jälkeen hereillä ollessani sen, että elämässä on uskallettava hypätä, jotta voi oppia lentämään. On otettava riski, jotta elämässä voi onnistua!

Elämä alkaa mukavuusalueesi ulkopuolella. -Neale Donald Walsch

Universumin johdatus ja merkit

Muutosta kohti

Jotta voit muuttaa todellisuuttasi, sinun tulee ensiksi päästä käsiksi ajatuksiisi. Sinun tulee siis muutostilanteessa avata silmäsi ja ottaa se apu vastaan, mitä universumi sinulle tarjoaa (jos siis suinkin vain haluat). Saat valmiit vastaukset, kun olet vain tarpeeksi avoin niille. Sen jälkeen aikasi on toimia.

Maailma, jonka olemme luoneet, on ajattelumme tulos. Emme voi muuttaa sitä, ellemme muuta ensin ajatteluamme. – Albert Einstein

Et saa muutosta vain odottamalla parempaa päivää, vaan sinun tulee tehdä asioita eri tavalla. Mahdollisesti myös ratkaista vaikeita pulmia ja tehdä päätöksiä. Ja niissä päätöksissä tulet melko varmasti kohtaamaan kaksi asiaa: pelko ja uskon puute (ne rajoittavat uskomukset, jotka estävät meitä toteuttamasta itseämme ja elämästä unelmiamme todeksi). Vapaus odottaa sinua kuitenkin pelon takana ja sen kohdataksesi sinun tulee selättää nuo oman pääsi sisäiset valheelliset uskomukset. Näiden työstöön avun löydät aiemmasta postauksestani täältä.

Elämä on joko rohkein mielin tehty seikkailu tai ei mitään. Kun kohtaamme muutokset rohkeudella ja käyttäydymme kuin vapaat sielut, olemme ylivoimaisia. – Helen Kellert

 

3 vastausta artikkeliin “Universumin johdatus ja merkit”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by ExactMetrics