Ihanan kamala tosi-tv – Niin paljon hyvää jäänyt ja tulee jäämään näkemättä

Mulle on tullut jaksojen myötä tosi paljon viestejä ja kysymyksiä Temppareista. Lisäksi aiemmat Temppariaiheiset postaukset on noussut täällä heittämällä kaikkein luetuimmiksi. Oon jonkun verran omia fiiliksiä Temppareista ehtinyt jo jakaa Instagramin puolella Instastory ja Live-videon muodossa, mutta en omasta mielestäni oo päässyt avaamaan asioita niiden kautta tarpeeksi kattavasti. Ja siellä Instagramin puolella kun on myös monia henkilöitä seuraamassa meikäläisen menoa ja meinikiä, keitä ei kuitenkaan nämä Tempparijutut kiinnosta. Joten ei viitsi tunkea sinne tuuttia täyteen pelkkää Temppis asiaa.

Varsinkin nyt kun ohjelma menee eteenpäin ja homma syvenee niin koen tarpeelliksi, että pääsen avaamaan joitain asioita, mitä katsojilta on jäänyt näkemättä. Niin oman hyvinvoinnin vuoksi kuin myös teidän iloksi. Sain itselleni jo tarpeeks suuren opetuksen, kun patosin 2 vuotta sisälläni meidän kakkoskauden asioita tyttöjen välisistä kahnauksista ja ylipäätään siitä, minkälainen suhde mulla keneenkin oli ja nyt kun ne asiat vihdoin rohkeni kertoa ääneen, oon saanut itselleni mielenrauhan. Eli haluan myös omasta puolestani heti tässä hetkessä enkä parin vuoden patoamisen jälkeen puhua suuni puhtaaksi. Haluan puhdistaa ilmaa niiltä osin, mitä tunteita mä itse olen käynyt tuolla neloskaudella tai nyt para-aikaa käymässä läpi.

TEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_JAKSO1_DANIEL_LEHTONEN_EVELIINA_UOSUKAINEN_1_SAAPUMINEN_KUVAAJA_LARS_JOHNSON-2

Uudistusta blogiin

Oon alunperin perustanut tämän blogin itseäni varten, tukemaan omaa elämänmuutos matkaani. Oon asiaa avannut hieman tarkemmin niin blogin kuin minunkin tarinassani. Kerrottakoon kuitenkin vielä tässä kohtaa sen verran, että halusin aikanaan paikan, jonne purkaa ajatuksiani, oppejani ja kannustaa itseäni omilla teksteillä porskuttamaan eteenpäin. Homma eteni jossain kohti siihen pisteeseen, että todella monet tutut, olivat saaneet mun kirjoituksista itselleen paljon hyvää ja huomasin, kuinka paljon onnellisemmaksi myös itseni tunsin, kun sain omalla panoksellani auttaa muita. Halusin jakaa lisää hyvää muille ja auttaa muita siinä samalla matkalla, mitä itse olin käynyt ja käymässä läpi. Näin ollen rajasin blogin aihemaailmaa tarkemmin unelma ja elämänmuutos -blogiksi. Mutta, koska blogi oli syntynyt omasta muutostarpeestani ja kehittynyt elämänmuutokseni mukana, ovat omat kokemukseni ja näkemykseni kulkeneet vahvasti kirjoituksissa mukana.

Uusi kategoria – Temptation Island Suomi

Mutta kuten jo yllä kerroin, en koe sosiaalisen median kanaviani fiksuimmaksi paikaksi purkaa Tempparin tapahtumia ja fiiliksiä, jonka vuoksi olen päättänyt hetkittäisesti muokata tätä elämänmuutos ja unelmateemalla rajattua blogia ja ottaa mukaan uutena Tempatation Island Suomi -kategorian. Jatkossa siis löydät täältä blogin yläreunan valikosta sekä etusivun ensimmäisistä laatikoista nuo pari eri aihe kategoriaa.

Jos siis olet kiinnostunut lukemaan vain Temppari asioista, voit mennä suoraan sen kategorian alle lukemaan postauksia. Pääset samalla myös näkemään jakso jaksolta viralliset kuvat (joita tämäkin postaus on pullollaan jaksoista 1-4). Sinä taas, joka luet blogiani juurikin noiden innostavien ja inspiroivien elämänmuutos ja unelmatekstien vuoksi, voit helposti hypätä Tempparikirjoitukset yli ja mennä suoraan sinua kiinnostavien aiheiden pariin.

TEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_JAKSO1_SAMI_KURONEN_KOKO_CAST_ALLASSEREMONIA_KUVAAJA_LARS_JOHNSONjpg-2

Ihanan kamala tosi-tv

Tosi-tv on siitä niin ihana, että sitä ei oo etukäteen käsikirjoitettu, muuta kuin tietyt aikataulut, tapahtumat, tapahtumapaikat ja haastattelurungot. Se tarjoaa katsojalle aitoja tunteita ja reaktioita. Mutta siinä on myös puolensa. Koska ihmiset tietävät, että siellä tapahtunut on aitoa, otetaan kaikki näkemä täytenä totena ja ainoana totuutena, vaikkakin ohjelmasta jää monia monia tunteja materiaalia pois ja oman pään sisällä käytyjä asioita näkemättä. Sitä harvat muistaa, että tuolla eletään siinä ympäristössä 24/7, mutta siitä 24 h:sta tiivistetään alle tunnin settiin parhaat ja mehevimmät palat katsojan ja juonen näkökulmasta. Niin paljon jää näkemättä, että se mitä ohjelmasta ulos näytetään ei ole vain yksi ja ainoa totuus. Eri asia ois, jos ohjelmasta pystyttäisi tekemään BB tyyliin 24/7, ois ihan hauska idea!

TEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_JAKSO1_EVELIINA_UOSUKAINEN_DANIEL_LEHTONEN_1_PARIEN_EROTUS_KUVAAJA_LARS_JOHNSON-2

Someraivo ampuu yli

Mulle itselle tosi-tv ohjelmat on parasta viihdettä – niiden parissa saa nauraa, jännittää, kauhistella ja vaikka mitä. Itse kuitenkin mukana olleena tiedostan, että se ei ole koko totuus, joten en lähde pelkän tv:stä näkemäni perusteella tuomitsemaan ketään tai tieten tahtoen kylvämään somea täyteen negatiivisuutta ja lietsomaan vihaa.

Oi sinä ihana Jodel

Viimeaikoina suosiotaan kasvattanut Jodel, jossa anonyyminä jengi kirjottelee, on omasta mielestäni mennyt jo ihan yli. Mä ymmärrän täysin ja onkin hauskaa puida ohjelman tapahtumia läpi yhdessä, mutta kaikella rajansa. Anonyyminä jengi siellä keräilee jopa jotain ryhmähyökkäystä Eliasta vastaan ja kaiken maailman muitakin sairaita keksittyjä valheita ja analyyseja ihmisistä, pelkän tv:stä näkemän perusteella ja täysin ihmisiä tuntematta. Kuten ohjelmassa onkin jo tullut esiin, minä eikä moni muukaan oltu reissussa Eliaksen ylimpiä ystäviä. Lisäksi kuten viime iltanuotilla myös sanoin, ei kukaan meistä ollut oikein päässyt näkemään sitä toista puolta Eliaksesta, mistä Vilma aina puhui. MUTTA siitä huolimatta sen tason kiusaaminen Eliasta kohtaan, mitä oon tuolla Jodelissa nähnyt, ampuu aivan yli. Ihan yhtälailla kuin monista muistakin. On täysin eri asia julkaista mielipiteensä kuin lähteä kiusaamaan ihmistä JA KIUSAAMINEN EI OLE KOSKAAN OKEI!

TEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_JAKSO2_VILMA_HYRKÄS_MINNA_LEIVO_NOORA_SILLANPÄÄ_EVELIINA_UOSUKAINEN_2_NAISTEN_ILTANUOTIO_KUVAAJA_LARS_JOHNSON-2

Miksi tietoisesti kylvää negatiivisuutta ja pahaa? Eikö maailma ole jo tarpeeksi paha paikka muutenkin?

Jokaisen tulisi muistaa, että me ollaan kaikki vain ihmisiä, joilla on tunteet (varmasti myös Eliaksella vaikka päinvastanen sanaheitto siltä ohjelmaan poimittiinkin) ja kaikki tekee myös virheitä. Toi ympäristö on jotain sellaista, mitä kukaan siellä olematon ei pysty ymmärtämään. On kaikille pareille jo tarpeeksi rankkaa käydä läpi nyt uudestaan niitä saaren tapahtumia, joten tarvitseeko sitä pahentaa kiusaamisella ja lisän negan kylvämisellä? Oon itse sitä mieltä, että kertoo aika paljon ihmisestä itsestään kuka tollaiseen lähtee, VARSINKIN ANONYYMINÄ. Jos ei ole pokkaa sanoa mielipiteitään päin naamaa tai tunnistettavasti omalla nimellä ja kuvallaan niin pysyköön hiljaa. Mulle henkilökohtaisesti ei vaan mee jakeluun, että minkä takia ihmiset haluaa tietoisesti olla toisille ihmisille niin ilkeitä ja kylvää pahaa – ihankuin sitä pahaa ei maailmassa olisi muutenkin jo riittämiin.

Sen sijaan taas esimerkiksi Naistenhuoneella oon taas nähnyt hyvinkin järkevää keskustelua Temppareista. Oman mielipiteen saa julkaista, nauraa henkilöille ja heittää läppää tyhmistä heitoista tai sekoiluista, mutta ei siellä oo lyöttäydytty kokoamaan jotain hyökkäysarmeijaa tai yrittää väkisin puuttua toisten elämään. Ja kyllä, luen itse myös noita kommenteja, vaikka välillä jotkut saakin mun veren kiehumaan (nimenomaan yliampuvat vihan lietsomiset ja päättömät valheet toisista), mutta osa on kuitenkin ihan hauskaa viihdettä.

TEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_JAKSO3_TOMAS_EVELIINA_UOSUKAINEN_ALLASSEREMONIA_TREFFIVALINTA_KUVAAJA_LARS_JOHNSON-2

Paljon hyvää on jäänyt ja tulee jäämään ohjelmasta näkemättä

 1. Ihmiset lähentyy tuolla normaalia elämää todella todella paljon nopeammin. Niin syvälle tunteisiin katsoja ei voi koskaan päästä, mitä osallistujat tuolla pääsee.
 2. Ohjelman ruutuaika on rajallinen, joten telkkarissa näytetään vain murto-osa ja tietyt palat juonen kehityksen kannalta. Näkemäsi ei siis ole ainoa ja oikea totuus.

Voi kuinka täysin eri maailma kuvauksien kuplassa eläminen onkaan verrattuna tavalliseen elämään

Tuolla kuvauksissa kun ollaan tosiaan se 24/7 siinä ympäristössä, samojen ihmisten kanssa, ilman puhelimia ja ilman kaikkia normaalin elämän rutiineja. Siinä ajassa ehtii tapahtua todella paljon enemmän lyhyessä ajassa verrattuna normaaliin elämään.

Jos sä lähdet normaalissa elämässä esimerkiksi tutustumaan uuteen ihmiseen, käyt luultavasti sen 8-16 välillä töissä, menet kotiin, saatat laittaa pari viestiä, ehkä mennä harrastuksiin ja sitten jo nukkumaan. Kun taas pari tuntia jonain päivänä aikaa löytyy, saatat tavata tätä henkilöä jossain julkisilla paikoilla kahvin merkeissä tai kotona sohvalla löhöillen. Tavallisessa elämässä voi mennä hyvinkin ainekin puoli vuotta tai jopa vuosikin, että lähentyy sen henkilön kanssa sille tasolle, missä tuolla oltiin jo pari viikkoa kuvauksia eteenpäin mentyä.

Tuolla kun ei oo sitä perus arkea, päivässä asioita tapahtuu kymmenkertaisesti enemmän ja nopeampaan tahtiin. Siinä ehtii jo muodostumaan tietynlainen oma yhteiskuntansa ja jonkin sortin selviytymisvietti herää. Ei siis mikään ihme, että läheisyyden kaipuu iskee tuolla ihan jokaisella noin lyhyessä ajassa. On ihan älytöntä myös, kuinka avoimesti tuolla meidän puolella voitiin puhua asioista ja jengi nosti jotain tosi rankkoja elämän koetuksia keskustellessa porukassa esiin – sellaisia, mitä harva oli edes omille rakkailleen ystävilleen kertonut. Kertoo aika paljon siitä, kuinka tiiviiks tuolla voi tulla noin lyhyessä ajassa.

TEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_JAKSO3_SAMI_KURONEN_NOORA_SILLANPÄÄ_VILMA_HYRKÄS_MINNA_LEIVO_EVELIINA_UOSUKAINEN_ALLASSEREMONIA_KUVAAJA_LARS_JOHNSON-2

Ohjelman ruutuaika rajoittaa – Materiaaleja leikkaammalla ja yhdistelemällä tietyllä tapaa, saadaan korostettua tiettyjä asioita ja piirteitä ihmisissä sekä ohjelman juonen kehitystä

Leikkaamalla saadaan luotua “hahmoja” ja korostettua tiettyjä asioita ja piirteitä, jolloin saadaan myös katsojille aikaan voimakkaammat reaktiot ja parempaa viihdettä. Ihan kaikkea ei kannatta ottaa täytenä totuutena, vaan muistaa, että tehdään TV-viihdettä. Jokainen on sanonut ja tehnyt kyllä oikeasti ne asia, mitä tuolla tulee ilmi, mutta asia yhteyksistään erottamalla ja vain tietynlaisia materiaaleja käyttämällä saadaan luotua katsojalle tiettyjä mielikuvia ja juonen kehitystä. Viihdettä parhaimmillaan ja pahimmillaan.

Esimerkiksi omalta osaltani tiedän sen, että mun kaikkia ikävöintejä ja itkemisiä Danin perään ei olla eikä tullakaan näyttämään. Sillä saadaan korostettua katsojalle sitä, etten tuolla ois juurikaan ajatellut Dania, vaikka oikeasti olen. Täysin ymmärrettävää myös sen kannalta, että muuten koko ohjelma menisi siihen, kun joku meistä tytöistä itkisi vuoron perään ja ohjelma-aika kun kuitenkin on rajallinen niin… Voin kuitenkin kertoa, että mun ja Danin kirjoittamat päiväkirjavihkot on yhtä täynnä tekstiä toisillemme. Lisäksi on paljon asioita, mitä monet on tuolla käynyt vaan oman pään sisällä läpi, niinä hetkinä kun ei oo treffeillä ja bileissä keskitytty porukalla hauskan pitämiseen. Joten, korostan vielä, se mitä näet, ei ole koko totuus.

Nyt jos miettii lisäksi muutamia ensimmäisiä jaksoja, mitä telkkarista on tullut ulos niin sieltä on jäänyt mm. näkemättä poikien banaani paljaan perseen välissä juoksu ympäri allasta tai poikien viinatamponien tunkeminen perseeseen. Varmaan ajateltu vanhempien ihmisten parasta ja haluttu välttyä sydänkohtauksilta, ettei niitä ohjelmassa ole näytetty.

TEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_JAKSO3_MINNA_TUOMAS_NORI_MARKUS_SANTERI_TOMAS_MIKE_VILMA_JASU_NOORA_KALLE_ROOPE_JANTE_EVE_YSTÄVÄNPÄIVÄBILEET_NAISTEN_SAARI_1_KUVAAJA_LARS_JOHNSON-2

Mitään ei piilotella tai salailla

Koska oon itse ollut mukana tekemässä samaista tuotantoa aiemmin, tiesin, kuinka tärkeää katsojille on nähdä mahdollisimman paljon tapahtumista ja aitoja tunteita. Sen vuoksi mä sanoin jo heti alkuun kaikille, että en aio itse piilotella tai salailla mitään, mikit pidetään aina matkassa eikä rantaviivalta poistuta pidemmälle mihin kamera yltää. Ja jos joku koitti salailla tai piilotella jotain tapahtunutta, mitä teki tai sanoi kameroiden ja mikkien ulottumattomissa, toin ja kannustin myös muita tuomaan sellaiset asiat ilmi ja puhuttiin kaikista tapahtumista porukassa, jotta mitään ei jäänyt varmasti nostamatta esiin ja siten katsojilta näkemättä. Musta ei ois ollut reilua, että osa antaa kaiken, ehkä välillä liikaakin itsestään nauhalle koko Suomen kansalle (vaikka välillä kaikkein henkilökohtaisimpia asioita ei olisi halunnutkaan kertoa kameroiden ja mikkien edessä) ja osa ei, joten reiluuden nimissä toimin itse edellä mainitun mukaan ja pidin huolta, että myös muut meidän puolella ois sen kanssa samoilla viivoilla.

Jos nyt ei lasketa muutamaa unohdusta mikin pukemisesta päälle uima-altaasta noustessa (laitettakoon humalan piikkiin ja tosin silloin liikuin kiinteiden mikkien alueella eli puhumani ei jäänyt saamatta nauhalle) niin pidin mikkiä mukana myös aina kun liikuttiin johonkin, missä kameroita ei ollut, jotta ainekin ääninauha on tallessa ja sen myötä asioita ei lähdettäisi vääristelemään miksikään muuksi.

Se ei tietenkään ole estänyt sen tekemistä leikkauspöydällä, kuten esimerkiksi monista rannalla käydyistä keskusteluista on poistettu ääni (vaikka mikki ollut kaulassa) ja saatu näyttämään salaisilta juttutuokioilta. Tai esimerkiksi viime jaksossa kun noustiin raput meidän tyttöjen puolen kattoterassille, koska muut oli siinä alhaalla meidän puolella ja keskyttämässä hyvää keskustelua niin siinä ylhäällä sai olla rauhassa. Mukana oli kuitenkin mikki eikä siellä ollut mitään ihmeellistä. Kaiken lisäksi sen jälkeen mentiin etsimään muita ja huomattiin, että kaikki muut oli hävinnyt jonnekin (tosin löydettiin ne kyllä rannalta sen jälkeen), mutta se on saatu näyttämään siltä, että ollaan menty kattoterassille pakoon kameroita, vasta sen jälkeen kun kaikki muut ovat menneet nukkumaan. Eli kuten tästäkin esimerkistä voit nähdä, tv:stä näkemäsi ei ole aina koko totuus. Se on osatotuus siis. 😀

TEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_JAKSO3_JASU_EVE_MINNA_JANTE_YSTÄVÄNPÄIVÄBILEET_NAISTEN_SAARI_KUVAAJA_LARS_JOHNSONjpg-2

Avoimuudesta hyötyi niin osallistujat kuin katsojatkin

Omasta puolesta olin koko kuvauksien ajan todella todella rehellinen niin omista tunteista ja tekemisistäkin kuin muidenkin. Alkuun sen jotenkin huomasi vielä vahvemmin, kun ite antoi haastatteluissa palaa ulos kaikki syvimmätkin ajatukset, kun taas muilta tytöiltä ei ainekaan alkuun niin paljon juttua saanut irti (toki ymmärrän alkukankeuden kun ihan uus juttu ja uus ympäristö). Mulle oli itselle jotenkin kakkoskaudelta jäänyt päälle se, että asioista on puhuttava silloin kuin niistä kysytään.

Kuitenkin tiedän sen, että mielikuvia katsojalle saadaan kyllä muutettua eri materiaaleja käyttämällä. Itse kuitenkin halusin tarjota teille katsojille mahdollisimman paljon nähtävää ja tunteita sillä kaikella avoimuudella. Melko nopeasti sen huomasi vaikuttaneen myös koko meidän puolen porukkaan. Tuolla oli myös älyttömän tärkeää purkaa ne kaikki ajatukset (myös ne tyhmimmätkin), jotta niitä ei jäänyt yksinään märehtimään ja pää räjähtänyt. Asioista avoimesti myös puhumalla, tuolla pystyi saamaan asioihin ihan uutta perspektiiviä ja siten kehittämään niin itseään kuin sitä omaa parisuhdettaankin niiden voimin. Ihan älytöntä kuinka avoimia kaikki meidän puolella oli, mitä loppua kohden mentiin. Joten viihtykää, sitä on varmasti luvassa ja palataan taas pian aihepiirin pariin uudella postauksella.

TEMPTATION_ISLAND_SUOMI_KAUSI4_JAKSO4_EVELIINA_UOSUKAINEN_NOORA_SILLANPÄÄ_VILMA_HYRKÄS_MINNA_LEIVO_NAISTEN_ILTANUOTIO_3_KUVAAJA_LARS_JOHNSON-2

Ja muistutan, voit rohkeasti laittaa kysymystä tulemaan. Eli jos sinulla on jotain, mikä sinua mietityttää tai haluaisit kuulla jostain tilanteesta, asiasta tai henkilöstä lisää, laita viestiboxi laulamaan! <3

13 vastausta artikkeliin “Ihanan kamala tosi-tv – Niin paljon hyvää jäänyt ja tulee jäämään näkemättä”

 1. Maksan ihan sitä varten ruutu+ että nään nopempaa lähittekö danin kanssa yhessä vai erikseen tuolta😅 kauheat tuskat ku en tiiä miten ootte jatkanu!! Mutta pakko sanoa että oot aivan mahtava ihminen!❤️

  1. Moikka! Voii ihanaa!🙈 Sitä melkein itekki jännittää mukana vaikka tietääkin lopputuleman!😂 Kiitos ihanasta kommentista!❤️

 2. Sama ku edellisellä kommentoijalla, ootan kuollakseni et nään sun ja danin loppuratkasun! Toivon niin paljon et teillä olis kaikki hyvin♥️ Yks kysymys kuitenkin… Miten voi kestää hermo kattoa telkkarista noita leikkauksia kun tietää että ne on ihan tahalteen tehty näyttämään susta (tai kenestä tahansa) mahdollisimman vittumaista kuvaa?:D

  1. Kiitos!❤️ No on siinä vähän kestämistäkin! Oon ite rehellisyyden ja totuuden puhumisen ystävä niin kyllähän se vähän kalvaa, että niin monille jää leikkauksien vuoksi niin väärät mielikuvat! Mutta kyllähän me tiedettiin (vaikka ei kyllä tiedetty oikeesti pätkääkään) että mihin me lähettiin mukaan.😅 Mut loppupelissä se, että aineki ystävät tietää totuuden ja on tukena ni on tärkee tukipilari!☺️

   1. Ja siis pakko tarkentaa että susta on ihmisenä aivan ihana kuva tullut <3 mutta tarkotin just noi kaikki tekemiset tuolla mitä yritetään näyttää pahemmalta mitä on:D danista vielä sen verran, että on ollu myös hauska seurata miten bile-dani on voittanu koko kansan puolelleen! Kaikkea hyvää teille kummallekkin, niin yhdessä kuin erikseenkin ♥️

   2. Kiitos, ja sitä mä koen myös olevani! Välitän aidosti ihmisistä ja haluan kaikille hyvää!💖 Sen takia just vähän harmittaa, että niin monille voi jäädä niin väärä mielikuva jaksojen edetessä just noiden leikkauspöydällä käsittelyjen takia. Kaikki sanottu ja tehty on kyllä tehty, mutta kontrasti on suurempi ja voi välittyä täysin eri mielikuva kun jos vertaa siihen, että niitä kaikkia positiviisia asioita ois näytetty eikä jätetty käyttämättä. Sillähän ne luo katsojalle tarinoita, mitä koukuttaa katsomaan. Viihdettä parhaimmillaan ja pahimmillaan.🙈 Sen takii koen tarpeelliks päästä täällä avaamaan niitä, että miten asiat on oikeesti mennyt.☺️ Joo sitä on kyllä ollut ilo seurata! Kiitos paljon!❤️

  2. Ootte aivan mahtava pari ja toivon että selvisitte yhdessä tuolta! Danista on tullut katsojille ainakin aivan erilainen kuva mitä aikoinaan biledanista. Tsemppiä ja rakkautta viikkoihin kun ohjelma tulee telkkarista. Seuraan blogiasi jatkossakin ❤️

   1. Kiitos!❤️

 3. Sattumalta löysin profiilisi ig:n puolelta ja nämähän on hauskoja nämä sun ajatukset 😁 jäin pohtimaan sitä että kun on kyse tällaisesta formaatista joka on kuvattu jo aiemmin ja kaikki se mitä me katsojat odotamme tv:stä on jo tapahtunut teille osallistujille. On hurjaa ajatella sitä että noh, esimerkiksi teidän kohtalo ei ole meillä tiedossa mutta te saatatte olla parisuhteessa tai eronnut, mitä vaan. Miten tämä vaikuttaa elämään ja miten ihminen ja psyyke kestää “salailun”? Onko edes salailua?

  Tottakai normaali elämä jatkuu, yhdessä tai erikseen ja monille se tapahtumat on asian ydin eikä se onko vaikka pariskunta yhdessä. Voisin vain kuvitella että se saattaa olla raskasta, koska kyseessä on kuitenkin pidempi aika kun ohjelma pyörii tv:ssä.
  Mukavaa ja aurinkoista pääsiäistä 🐥🙂

  1. Moikka! Kiitos kommentista!☺️ Joo onhan se rankkaa! Aikanaan Danin kanssa Hottiksien ulostuloa ootellessa jouduttiin salaamaan meidän suhdetta puol vuotta ja onhan se omanlainen taakka. Normaalia elämää voi joo jatkaa, mutta koko ajan tarvii miettiä mitä ja miten puhuu ja käyttäytyy ja missä, ettei asia paljastuis muille. Aika sama homma nyt. Mä täällä jo ootan, että koko ohjelma ois jo loppu (vaikka temppareita aiemmin oonkin tykännyt katsoa) mut haluis vaan palata takas normaaliin avoimeen elämään eikä tarvis stressata koko ajan jostain :/ Ihanat pääsiäiset sinne myös!❤️

 4. Susta on kyllä tullu ihan temppareidenkin puolelta kuva ihmisestä, jonka kanssa olis helppo tulla toimeen ja tää sun blogikin sitä mielikuvaa tukee (vaikka en koekaan olevani kovin samantyylinen kuin sinä). Oot tosi lämminhenkinen ihminen ja välität aidosti ihmisistä. On hienoo et oot löytäny kirjoittamisen ja oman juttusi. Pitäisi itsekin rohkaistua päättämään, mitä haluan tehdä elämässäni. Paljon tsemppiä sulle Eve ja pidä lippu korkeella!

  1. Voi kiitos! Kiva että välittynyt sinne asti!❤️

 5. […] Ihanan kamala tosi-tv – Niin paljon hyvää jäänyt ja tulee jäämään näkemättä […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by ExactMetrics