Unelmat todeksi – 3 todistettua tapaa tehdä suurimmista unelmistasi totta

Menestyneimmät ihmiset keskuudessamme unelmoivat suuria. He aikovat tehdä unelmistaan totta haaveilemisen sijaan toimimalla. He tietävät, että heillä on mahdollisuus saavuttaa mitä tahansa ja välttävät asettamasta itselleen rajoja tai rajoittavia uskomuksia. Mikä tärkeintä, he eivät odota täydellistä aikaa unelmoidakseen suuria ja toteuttaakseen niitä. Sillä täydellistä aikaa ei olekaan, aina löytyy jotain uusia mutta, jos, sitten, kun… esteitä ja tekosyitä.

Miten sinä voit aloittaa unelmoimaan isommin ja muuttamaan ne todeksi? Sen saat selville lukemalla tämän postauksen.

Unelmat todeksi

1. Anna itsellesi lupa unelmoida

Ainoa, joka estää sinua saavuttamasta suurimpia unelmiasi, on sinä itse. Kerron sinulle nyt salaisuuden: Jotta voit saavuttaa suurimmat unelmasi, sinun tulee antaa itsellesi lupa unelmoida, kuvitella, fantasioida ja haaveilla niin henkilökohtaisia kuin ammatillisiakin tavoitteita sekä mahdollista uutta elämäntapaa. Mitä toivoisit tulevaisuudeltasi?

Ajattele paikkoja, joihin haluat matkustaa ja minkälaista työtä ja mistä käsin haluat tehdä. Miten päiväsi viettäisit, jos mikään raha, aika tai muukaan ei olisi esteenä? Menestyneimmätkin ihmiset ovat aloittaneet oman unelmansa toteutuksen sisäisestä palosta, tunteesta, tarpeesta, kiinnostuksesta tai muusta oman pään sisällä tapahtuvasta toiveesta – unelmoinnut jostain kiehtovasta, ihanasta ja loistavasta.

Voit olla varma, että jos uskallat rohkeasti unelmoida, voit myös toteuttaa sen. Kun ihminen tahtoo tarpeeksi paljon jotain ja ennen kaikkea uskoo itseensä ja voimiinsa, keksii se kyllä keinot päästä perille.

Anna itsellesi lupa unelmoida

2. Kuvittele/visualisoi itsesi saavuttamassa suurinta unelmaasi

Kun olet antanut itsellesi luvan unelmoida rajattomasti ja rajattomia, on aika syventää unelmiasi kuvittelemalla itsesi jo siihen tilanteeseen, missä olet saavuttamassa tai juuri saavuttanut unelmasi. On äärimmäisen tärkeää visualisoida suurimmat unelmasi päässäsi, koska sen myötä luot selkeän kuvan siitä, mitä tarkalleen haluat saavuttaa. Se on osa unelman tavoitteeksi muotoilemista. Postauksessa Miten saavutat tavoitteesi viidessä vuodessa? kerron, mikä on hyvä tavoite. Muista tämä: unelman ja tavoitteen erottaa suunnitelma – tavoitteessa unelmalle on annettu aikamääre.

Suurimpien unelmiasi visualisointi herättää myös luovuuttasi ja tekee sinusta positiivisemman ja motivoituneemman asian suhteen. Kun opit kuvittelemaan itsesi jo saavuttamassa unelmaasi: miltä se näyttää, miltä se kuullostaa, miltä se maistuu ja tuntuu, tulet yllättymään, kuinka paljon ideoita saat suurimpien unelmiesi toteuttamiseksi.

Kuvittele unelma toteen

3. Laita ideasi töihin

Käytä saamiasi ideoita apuna unelman muuttamisessa tavoitteeksi. Priorisoi tavoitteet elämässäsi ensimmäiseksi ja mielellään keskity vain pariin tavoitteeseen kerralla. Jos sinulla on kymmenen asian tavoitelista, et saa aikaasi etkä voimiasi etkä varsinkaan motivaatiotasi riittämään kaikkiin. Kun keskityt johonkin yhteen tiettyyn, saat siinä myös nopeammin tuloksia ja tulokset nähtyäsi pysyt taas motivoituneenpana työskentelemään niin kauan kunnes olet päässyt perille ja saavuttanut unelmasi.

Sinun tulee ymmärtää, että unelmat eivät toteudu yhdessä yössä eikä nukkuessasi. Niiden toteutuminen vie aikaa, vaivaa ja kärsivällisyyttä. Sinun tulee olla 100 % sitoutunut unelmiesi toteuttamiseen. Aseta realistisia aikatauluja ja ole joustava itsellesi. Varmista, että seuraat edistystäsi ja teet muutoksia suuntaan tai toiseen tarvittaessa. Liiku eteenpäin saavuttaaksesi suurimmat unelmasi, äläkä koskaan pysähdy. Pidä kiinni unelmasti äläkä luovuta!

Unelma, idea ja toteutus

Suosittelen sinulle myös seuraavia postauksia:

Edellä mainitut postaukset luettuasi, pääset syventymään kunnolla aiheeseen ja vihdoinkin muuttamaan unelmasi toteutettaviksi tavoitteiksi sinulle tarjoamani ilmaisen työkirjan avulla. Työkirja on jatkoa edellä mainituille postauksille, joten luethan ne ensiksi pohjatiedoksi.

Nimetön suunn.malli-3

3 vastausta artikkeliin “Unelmat todeksi – 3 todistettua tapaa tehdä suurimmista unelmistasi totta”

  1. […] Unelmat todeksi – 3 todistettua tapaa tehdä suurimmista unelmistasi totta […]

  2. […] Unelmat todeksi – 3 todistettua tapaa tehdä suurimmista unelmistasi totta […]

  3. […] Unelmat todeksi – 3 todistettua tapaa tehdä suurimmista unelmistasi totta […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by ExactMetrics