Elämä on sinun – Uskallatko elää täysillä?

Haluan rohkaista sua elämään juuri sun omannäköistä elämää, muita miellyttämättä ja sen kaiken potentiaalin hyödyntämällä, mikä susta jo löytyy! Tämän postauksen lukemalla saat vahvuutta toteuttaa itseäsi, keinoja hyödyntää se kaikki potentiaali sinussa ja rohkeutta olla välittämättä muiden mielipiteistä. KOSKA KYSEESSÄ ON SUN ELÄMÄ, EI MUIDEN!

Oman elämän supersankarina

Oon itse aina ollut ihminen kuka kulkee omaa tietään piittaamatta siitä, mitä muut mun valinnoista ajattelee ja aina niistä kaikista valinnoista on seurannut niin paljon hyvää, ikimuistoisia ja ainutlaatuisia kokemuksia, mistä harva vaan haaveilee, mutta ei joko uskalla tai saa koskaan sellaiseen edes mahdollisuutta.

Mulle tärkeetä on elää just mun näköistä elämää, nauttien, kokeillen ja ennemmin myöhemmin katuen kuin tekemättä jättäen ja sitä katuen. Omalla esimerkilläni haluun rohkaista suakin kulkemaan sun omaa tietä. Haaveile ja toteuta! Tää elämä on sua varten, ei ketään muita! Jokainen on oman onnensa seppä ja vain itse vastuussa omasta onnellisuudestaan. ÄLÄ SIIS TUHLAA KALLISTA AIKAASI SEN MIETTIMISEEN, MITÄ MUUT SINUSTA AJATTELEVAT.

Jos elämme pelossa ja mietimme, mitä muut ajattelevat, emmekä juhli omaa ainutlaatuisuuttamme, elämästämme tulee kuolettavan tylsää. – Jen Sincero

Elämä on sinun

Hyväksynnän hakemista vai miellyttämistä? Tee muutos ja elä vain itsellesi! Sinun elämä, sinun säännöt!

Kun päädyt tekemään sitä, mitä rakastat, ja sellaisten ihmisten joukkoon, jotka ihailevat sinua ja joihin voit todella samaistua, saatat joku päivä havahtua siihen, ettet enää muista niiden ihmisten nimiä, joiden hyväksyntää luulit aiemmin tarvitsevasi. Kukaan ei ole saanut koskaan aikaan mitään merkittävää, uutta tai voitontuuletuksen arvoista ilman, että on astunut ulos omalta mukavuusalueeltaan. Aikaansaavat ihmiset ovat aina ottaneet riskin tulla naurunalaisiksi tai epäonnistua.

Suosittelen lukemaan täältä lisää siitä, miten löytää oikeat ihmiset sun rinnalle tukemaan ja kannustamaan. Sellaiset ihmiset, jotka pitää sua upeana, tajuaa sua ja uskoo kaikkeen, mitä teet.

Olet vastuussa vain omista sanoistasi ja teoistasi. Et muiden reaktioista. Se, mitä muut ihmiset ajattelevat, ei liity sinuun mitenkään. Se liittyy vain ja ainostaan heihin itseensä. Vain omalla totuudellasi on merkitystä. Jos voit pysyä yhteydessä siihen ilman harhautumista, sinusta tulee kaikkivoipa supersankari. – Jen Sincero

Mitä paremmin olet yhteydessä omaan sisäiseen totuuteesi, sitä helpompaa sinun on kääntää ulkopuolelta tulevia mielipiteitä omaksi eduksesi sen sijaan, että antaisit niiden  määrittää elämääsi.

Ja kun olet aito itsesi, et voi miellyttää kaikkia. Joitain saatat ärsyttää, jotkut eivät ymmärrä sinua ja osa pitää sinua outona, mutta se on ihan fine! Me kaikki ollaan erilaisia, pidetään eri asioista, katsotaan maailmaa eri lasien läpi ja jokaisella on oma totuutensa. Siitä huolimatta sun pitää pysyä sun totuudessa ja tavoitella sun unelmia, vaikka jonkun toisen mielestä niissä ei olisi mitään järjen häivää.

Elämä on sinun

Lopuksi

Sinussa on voimaa ja vahvuutta toteuttaaksesi itseäsi ja ottaaksesi 100 % vastuun omasta elämästäsi, olet rohkea ja ainutlaatuinen! Ja juuri nämä ovat niitä piirteitä, mitkä saavat usein muissa naisissa aikaan joko kunnioitusta tai kateutta, yleensä jälkimmäistä. Sen vuoksi paina mieleesi jo kaikki edellä kerrottu ja tämä:

USKALLA OLLA SINÄ! Muuten maailmalta jää uupumaan juuri sinun kaltaisesi upea ihminen. Maailma tarvitsee lisää rohkeita, vahvoja ja epälijöiden mielipiteistä välittämättömiä naisia. Sellaisia, jotka seuraavat omia unelmiaan sekä luovat rohkeutta ja uskoa muille tehdä sama perässä! ELÄ TÄYSILLÄ!

Lue myös: Täydellisen epätäydellinen

4 vastausta artikkeliin “Elämä on sinun – Uskallatko elää täysillä?”

  1. […] Lue myös: Elämä on sinun – Uskallatko elää täysillä? […]

  2. […] Elämä on sinun – Uskallatko elää täysillä? […]

  3. […] Elämä on sinun – Uskallatko elää täysillä? […]

  4. […] Elämä on sinun – Uskallatko elää täysillä? […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by ExactMetrics