TIS4 – Temptation Island Suomi

Tänään se on vihdoin julkista, sillä Temptation Island Suomi neloskauden pariskunnat on julkistettu! Eli vastaus kaikkiin niihin kyselyihin on KYLLÄ, kyllä oltiin Danin kanssa mukana TIS4 pariskuntana. Molemmathan meistä on ollut mukana jo aiemminkin kyseisessä sarjassa, mutta hieman eri roolissa eli sinkkuna – Dani ykköskaudella ja minä kakkoskaudella.

Ootko jo lukenut mun fiiliksiä kakkoskaudelta ja sen jälkeiseltä ajalta TIS 2 – Temptation Island Suomi?

Temptation Island Suomi 4 - TIS4

Tempation Island Suomi 4 - TIS4

Miten päädyttiin lähtemään mukaan?

Reissuun lähteminen oli molemmilta täysin yksimielinen päätös eikä sitä tarvinut miettiä kahta sekunttia pidempään. Se miten me aikanaan tutustuttiin Danin kanssa, tapahtu Tempparipiirien kautta eli ilman Temppareita, me ei varmastikaan oltais ikinä päädytty yhteen saatika tutustuttu toisiimme. Kuten monet saattaa jo tietää, mä lähdin meidän kaudelta kesken ja ihastuksesta sokaistuneena. Se mitä ei ohjelmassa kuitenkaan koskaan näkynyt, oli meidän puolella naissinkkujen kesken ollut draama ja selkäänpuukotus (jolla oli myös saatu osa miehistä suostuteltua lähettämään mut kotiin). No kuvauksien päätyttyä ja tilanteen rahoituttua alettiin viestittelemään tän kyseisen reissuihastuksen eli pariskuntana olleen miehen kanssa ja lopulta tapailtiinkin hetken aikaa. Mentiin Porvooseen sen kaverin illanistujaisiin, jossa Danin kanssa tutustuttiin pintapuolisesti. Juhlittiin samalla porukalla useita iltoja aina aamun pikkutunneille asti. Kun meidän jutusta ei tullutkaan mitään tän miehen kanssa, Dani astu kuvioihin lohduttavana olkapäänä. Ja vasta silloin mä oikeastaan edes kiinnitin siihen tarkemmin huomiota, mutta edelleen vain hyvänä ystävänä. Siitä reilu kuukauden-kahden hengailun jälkeen havaihduin olevani rakastunut Daniin, sen kaiken hyväsydämmisyyden, hellyydenosotusten, välittämisen, huumorintajun ja samojen piirteiden ansiosta. Se oli kuin identtinen minä, mutta astetta rennompi, mikä taas tasapainotti mun tarkoin asioita harkitsevaa ja järkevän jäykkää puolta.

Meidän suhteen alkutaipale ei ollut mitään helpoimpia, tietäen sen julkisuusmaineen, mitä Danilla oli. Ajan mittaan kuitenkin opin, että mun ei tarvitse kuunnella niitä haukkumisia ja epäilyjä, mitä joku oli syöttämässä mulle vähän väliä. Mä kuitenkin tiesin, kuka Dani oli oikeasti, joten sillä roolihahmolla, minkä se oli luonut julkisuuteen, ei ollut mitään tekemistä sen kanssa, kenet mä tunsin. Kuvittelin, että ne epäilyt ja kritiikit siitä, että meidän suhde ois jotain kulissia, eikä aitoa rakkautta, menis ajan mittaan ohi kun ihmiset huomais, että aika kuluu, mutta meidän rakkaus kestää. Vaikka mä oon oppinut, että sillä mitä muut ajattelee ei oo mitään väliä, jos sä oot itse onnellinen, en voinut välttyä siltä, kuinka mua välillä painettiin ihan huolella maahan eikä se tuntunut mukavalta. Esimerkiksi viime kesän festareilla muutama mies paino meidän suhdetta alas, vakuutellen kuinka Dani pettää mua kaikilla keikkamatkoilla, koska he itsekin olivat artisteja ja tiesivät, mitä ne keikkamatkat oli. Ja tuntematta lainkaan ihmistä kenestä ne puhu. Eikä tää ollut ensimmäinen kerta, tätä tapahtu usein, varsinkin sillon kun ihmiset tuli kännissä juttelemaan. Oletus oli monilla se, että koska Bile-Dani oli naistenmies julkisuuskuvaltaan, ei se pystyis olemaan uskollinen parisuhteessa. Aina kun joku tuli puhumaan mulle jotain pahaa Danista, mua suoraan sanottuna ärsytti se, ettei ne ihmiset ollut päässyt näkemään sitä aitoa huippu tyyppiä, mikä Dani oikeasti oli.

Niimpä neloskaudelle pariskuntana lähteminen tuntu meille enemmän kuin luontevalta. Sieltä meidän suhde oli käytännössä saanut alkunsa ja siellä me voitaisiin haistattaa pitkät kaikille epäilijöille, sulkea se sivu elämässä ja keskittyä tulevaisuuden suunnitelmiin. Se, miten meidän matka tuolla sitten todellisuudessa menikään, selviää kevään mittaan jaksojen edetessä.

Tempation Island Suomi 4 - TIS4

P1000017

Tulossa lisää – Mitä tapahtui Temptation Island Suomi neloskaudella?

Tuun jakamaan tänne myöhemmin fiiliksiä neloskaudesta sitä mukaan kuin jaksoja tulee ulos, vertailemaan tota kokemusta siihen, että miten erosi olla tuolla pariskunta nyt neloskaudella kuin sinkkuna kakkoskaudella sekä yleisestikin tuntemuksia ja paljastuksia kulissien takaa, mitä ei välttämättä TV-ruutuun asti tule päätymään tai kameroille näkymään. Eli jos sulla on joku tietty asia/aihe, mistä kiinnostaisi tietää lisää (kuitenkaan juonipaljastuksia tekemättä), laita kommenttia alle niin poimin niitä mukaan tuleviin postauksiin.

Myöskin Temptation Island Suomi neloskauden kulissien taakse pääsee kurkistamaan Danin näkökulmasta täältä.

Tempation Island Suomi 4 - TIS4

Temptation Island Suomi 4 - TIS4

Toivottavasti tekin ootte yhtä innoissaan tästä tulevasta kaudesta kuin mäkin!!! Voin taata koko poppoon puolesta ja varsinkin itteni osalta, että kuivin suin tuolla ei todellakaan tarvinnut olla, joten meno on sen mukaistakin.

PS. Näissä kuvissa, jotka on otettu ennen kuvauksien alkamista, kaikkia vielä hymyilitti. Mutta se hymy ehti siitä kyllä hyytymään moneen kertaan itse kullakin…

Eli Nelonen auki keskiviikkona 14.3. klo 22 ja seuraava jakso nähtävissä sen jälkeen jo ennakkoon Ruutu+ -palvelussa!

2 vastausta artikkeliin “TIS4 – Temptation Island Suomi”

  1. […] aiemmassa postauksessa TIS4 – Temptation Island Suomi jo hieman avasin, meidän kakkoskaudella tyttöjen puolella syntyi pieniä kuppikuntia ja niiden […]

  2. […] TIS4 – Temptation Island Suomi […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by ExactMetrics