Luovuttajat ei koskaan voita

Tiedättekö sen tunteen kun koittaa hoitaa asioita kuntoon ja vastaan tuleekin yllättäviä vastoinkäymisiä, jotka sitten syökin sitä innostusta tekemisestä tai saa mahdollisesti jopa luovuttamaan kokonaan?

Kuvitelkaa tilanne kun to do -listalla on enää pari asiaa hoitamatta ja vihdoinkin kaikki taas hetkeksi hoidettu kuntoon, ettei tarvitse stressata mistään ja hoitaa vain perus arkirutiinit. Lähdet autolla liikenteeseen ja palatessasi autolle ikkunassa odottaa odottamaton sakkolappu. Ajat kotiin ja kotona koira on poissaollessasi repinyt matot riekaleiksi, joista palasia ympäri kämppää. Turhaudut ja heti perään koira tekee vielä parit pissat ehjille matoille. Mieli tekee itkeä, mutta tajuat että olet juuri tullut ripsihuollosta ja ripset eivät saa kastua samaisena päivänä. Lösähdät sängylle keräilemään itseäsi ja koira alkaa haukkumaan holtittomasti. Jäljellä olisi enää pari asiaa tehtävälistalta pois hoidettavana, mutta tekee mieli heittää hanskat tiskiin kiukkoisen olon takia ja jättää kaikki loputkin tekemättä, koska hyvin alkaneessa päivässä kaikki menikin päin mäntyä. Loppupelissä hetken rauhoittumisen jälkeen jäsentelet päässäsi, miten jatkat asioiden hoitamista ja hoidat samantien ylimääräisenäkin tulleet hommat pois alta.

Välillä tulee niitä hetkiä elämässä kun elämä potkii päähän ja tekisi mieli luovuttaa. Osa sortuu luovuttamaan ja osa taas miettii päässään, että jos nyt jatkaa niin hetken päästä kaikki on kuitenkin paremmin ja lähempänä maaliviivaa. Elämä on tosiaan välillä tahtojen taistelua, jossa loppupelissä voittaja on aina se, joka jaksaa ponnistaa vastoinkäymisistäkin piitaten eteenpäin päämäärää kohti. Takaiskun sattuessa on tärkeintä positiivinen asennoituminen. Elämä ei aina voi olla yhtä ruusuilla tanssimista, mutta jos niistä huonoista hetkistä huolimatta haluaa menestyä tai päästä päämääräänsä, tulee vaan jatkaa. Se ken luovuttaa heti ensimmäisen vastoinkäymisen kohdalla ei koskaan pääse maaliin asti vaan on häviäjä. Se tila, olkoon se sitten motivaation puute, huono päivä tai muu, on vain väliaikaista. Luovuttaminen ottaa kuristusotteen elämästä heti, jos sille antaa mahdollisuuden.

Kuinka sitten asennoitua tai motivoida itsensä jatkamaan huonoista hetkistä piittaamatta? Mieti, mikä on se sun MIKSI! Esimerkiksi mun ylläkuvaillussa tilanteessa kannatti jatkaa asioiden hoitamista, jotta voin päästää hetken päästä stressistä irti ja nauttia vain elämästä. Aina kun on joku tahto, päämäärä tai unelma niin pitää olla myös se MIKSI, koska se miksi on se mikä auttaa eteenpäin. Haluutko sä olla rap-tähti, jotta voit ylpeillä muille vai oikeasti rakastat sitä ja se on sun tapa purkaa ajatuksia? Haluutko olla fitness kilpailija, koska oot aina nuoruudessa ollut se porukan pullukka ja haluut kerrankin tulla hyväksytyksi vai tuoko se sulle mielihyvää ja haluat haastaa itseäsi ihan vaan oman itsesi vuoksi? Näitä esimerkkejä löytyy vaikka mitä, mutta jossei sitä MIKSIÄ ole, niin usein ihminen jää vaan lillumaan eikä saa tehtyä asioita sen eteen.

Oman motivation lisäks pyritään kaikki tsemppaamaan myös toisiamme jaksamaan niinä huonoina hetkinä tai päivinä!

Parempaa päivää teille kaikille ja muistetaan kaikki, että ei luovutettaisi niin helpolla, vastoinkäymiset kuuluu elämään ja niiden kanssa pitää vaan oppia elämään!

“Voittaja ei koskaan luovuta!”

“Luovuttaja ei koskaan voita!”

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by ExactMetrics