Uskalla olla erilainen, ole sinä

On hauska huomata kuinka vuosien mittaan sitä kasvaakaan ja oppii maailmasta. Joskus aikoinaan mä olin yks niitä ihmisiä, joka aina mietti sisimmässään, mitä muut itestäni ajatteli tai kun halusin tehdä jotain uutta niin mua esti ne pelot siitä, miten muut siihen saattoi reagoida. Nuoruudessani mua on aika paljon jarrutellut toteuttamasta itteäni juurikin se ajattelutapa, missä kaikkia koitti miellyttää ja mukautua yhteen muotteen muiden kanssa.

img_5044-1

Nykyään oon ymmärtänyt, että on lahja uskaltaa olla erilainen. Ei ketkää menestyjätkään oo jääneet riviin seisomaan hiljaa muiden joukkoon vaan ne on kulkenut omaa tietään välittämästä kaikista epäilijöistä ja negatiivisistakin kommenteista. Menestyäkseen on tärkeintä jatkaa matkaa kohti unelmiaan tilanteessa kuin tilanteessa, välillä sitä jotkut koittaa koetella, mutta sillon kun jaksaa siitä huolimatta yrittää niin ei voi kun edistyä matkallaan.

En tosiaankaan mieti, että kenenkään mielipiteillä ei olisi mitään väliä, mutta oon oppinut priorisoimaan ne ihmiset joiden sanalla on oikeesti mulle merkitystä, ne jotka oikeasti haluaa tukea mua eikä kateellisuuden tai muun takia vain polkea alaspäin. Suomi on täynnä niin negatiivista kansaa ja suurin osa haluaa toisten epäonnistuvan,  jotta kokis ittensä jotenkin paremmaks. Ihan kuin se ois iteltä mitenkään pois, onnistupa sitten toinen tai ei,  harvemmin se omaan elämään vaikuttaa. Paitsi tietenkin jossain tilanteissa se ilo ja onnistuminen voi heijastua muihinkin, itse oon ainekin oppinut olemaan muiden puolesta onnellinen, siitä tulee molemmille hyvä olo. Suodaan ennemmin kaikille hyvää niin saadaan sitä itsellekin varmasti vielä osakseen elämässä. Oon tän myötä huomannut myös, että voin olla paljon vapaammin onnellisempi, elän vihdoinkin omaa elämää ja toteutan itseäni siten, mikä tekee mut onnelliseksi. Toki tälläinen ajattelutapa vaatii välillä edelleenkin työstämistä, mutta kaikki muutos lähtee itsestä ja voin todeta olevani kehittynyt tässä huimasti parempaan suuntaan.

Processed with VSCO with e8 preset

Mun motoiksi nykypäivänä onkin noussut pari uutta mietettä ja haluan jakaa ne teille kaikille, josko joku muukin sais niistä jotain yhtä hyvää irti kuin mä itse:

“Asenne ratkaisee. Aina” -kulkenut jo vuosia mun matkassa, mutta sen tärkeys vain vahvistuu vanhetessa ja ymmärryksen laajentuessa

“Dare to be dirrefent!”

“In order to be irreplaceable, one must always be different”!

Yksi vastaus artikkeliin “Uskalla olla erilainen, ole sinä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by ExactMetrics