Unelmista totta

USKO ITSEESI, USKO UNELMAASI.

Syy siihen, miksi suurin osa ihmisistä ei saavuta unelmiaan on se, että he eivät usko niihin, eivätkä siksi ota 100 % vastuuta niiden toteutumisesta eivätkä tällöin todella tee töitä niiden eteen.

Menestyjät uskovat unelmiinsa ja itseensä ja ottavat 100 % vastuun oman unelmansa toteutumisesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

USKALLATKO KÄÄNTÄÄ ELÄMÄN KIRJASI SIVUA?

Usein jäämme kiinni edellisiin kappaleisiin, emmekä pääse siksi eteenpäin elämämme kirjassa. Eteenpäin menemisen salaisuus on se, että uskaltaa päästää irti menneestä ja katsoa eteenpäin. Joka ikinen päivä ja joka ikinen hetki on uusi mahdollisuus aloittaa alusta ja tehdä muutos. Tulevaisuutemme ei muodostu menneisyydestä vaan tästä hetkestä ja siitä, mitä päätät tehdä NYT.

Älä siis murehdi menneitä äläkä tulevaa vaan keskity TÄHÄN HETKEEN ja tee nyt asioita omien unelmiesi eteen, nyt ja nyt ja nyt ja nyt. Tästä hetkestä muodostuu tulevaisuutesi. Tee päätös kääntää sivua ja keskity asioihin, joiden haluat muuttuvan ja menevän eteenpäin. Sinulla on elämäsi kirjan täydet oikeudet. Ja jokainen hetki on mahdollisuus kirjoittaa uusi sivu, puhtaalle paperille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MISSÄ SINÄ OLET VUODEN PÄÄSTÄ?

Se, mitä teet tänään, vaikuttaa siihen missä olet vuoden päästä. Se, kenen kanssa aikaasi vietät, vaikuttaa siihen missä olet vuoden päästä. Se, mitä päätöksiä teet päivittäin, vaikuttaa siihen missä olet vuoden päästä. Se, mitä päivittäin luet, vaikuttaa siihen missä olet vuoden päästä. Se, mitä priorisoit ykköseksi elämässäsi, vaikuttaa siihen missä olet vuoden päästä.

Uskalla ajatella isosti ja näe itsesi vuoden päästä! Uskalla panostaa unelmiisi! Uskalla olla KÄRSIVÄLLINEN! Kaikki ei tule heti ja nyt, unelmien toteutuminen vie oman aikansa”! Vuoden päästä olet ihan eri paikassa kuin nyt, jos vain uskallat TODELLA ryhtyä toimeen ja priosiroit unelmasi ykköseksi.

Kukaan menestyjä ja unelmiensa toteuttaja ei eroa sinusta mitenkään muuten kuin, että he ovat tehneet päätöksen ja alkanet toimimaan päivittäin, kärsivällisesti, tietäen ja uskoen että menestyminen koostuu päämäärätietoisesta tekemisestä ja siitä, että ei luovuta. He ovat niitä, jotka ovat uskoneet unelmaansa. He ovat niitä, jotka eivät ole luovuttaneet, vaikka välillä on tuntunut siltä. He eivät ole lannistuneet vastoinkäymisista vaan oppineet niistä. He ovat jatkaneet siitä huolimatta, että muut ihmiset ovat epäilleet. He ovat USKONEET UNELMAANSA JA TOTEUTTANEET SEN. SINÄ PYSTYT SIIHEN MYÖS!

Päivittäiset pienet teot vievät sinua eteenpäin. Mieti siis mitä päivittäin teet, kenen kanssa vietät aikaa, mitä luet, mitä priorisoit tärkeäksi? Missä sinä haluat olla vuoden päästä? Tee päätös, suunnittele ja toimi, päivittäin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLETKO TYYTYVÄINEN VAI TYYDYTKÖ?

Elämme elämäämme usein tyytyen siihen mitä on, emmekä tavoittele omia unelmiamme. Sen hyväksyminen, että haluaismme jotain muuta, pakottaisi meidät hyppäämään ulos mukavuusalueelta ja on siksi usein pelottavaa. Elätkö unelmaasi? Jos et, teetkö päivittäin asioita sen eteen että asiat muuttuisivat?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TOIVOTKO VAI TODELLA TEETKÖ?

On eri asia toivoa asioita ja tehdä jotain asioiden eteen. Menestyminen missä tahansa asiassa on kiinni siitä, teetkö todella asioita unelmiesi eteen!

Kaikilla meillä on yhtä paljon aikaa vuorokaudessa. Mieti tarkkaan mihin sen käytät. Ennne kuin teet valinnan siitä mitä tänään teet, mitä huomenna teet, mitä ylihuomenna teet, pysähdy ja mieti. Jos haluat menestyä mieti aina ensin vievätkö tekemäsi asiat sinua eteenpäin haluaamasi suuntaan vai pitävätkö ne sinua paikoillaan vai jopa vievät sinua taaksepäin.

Menestyminen vaatii muutakin kuin toiveita. Se vaatii kärsivällisyyttä ja toistoa ja sitä että priorisoit tekemisiäsi päivittäin. Et luovuta vaan jatkat. Jos et priorisoi, asiat eivät mene eteenpäin ja silloin tekee mieli luovuttaa. Jos et priorisoi, lillut paikoillasi tai vaihtoehtoisesti säädät paljonkin mutta et saa mitään aikaiseksi.

Pystyt mihin vaan <3 Unelmasi odottavat sinua! Aivan niinkuin minunkin! Annetaan palaa!

Yksi vastaus artikkeliin “Unelmista totta”

  1. […] ihmisiä tukemaan tavoitteidesi saavuttamista. Olethan myös lukenut jo aiemman kirjoitukseni Unelmista totta, josta saat varmasti lisää apuja unelmien metsästys […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by ExactMetrics