TIS2 – Temptation Island Suomi

img_4299

img_4340img_4326img_4970img_6290OLYMPUS DIGITAL CAMERAimg_4325img_6882img_6295img_7896img_7951img_7264img_7253img_7256img_7258img_7262img_7310img_7856img_7613img_8415img_9023img_8439img_7910img_7920img_6312img_4710

Multa on tultu nyt viimeaikoina kysymään niin paljon Temptation Island Suomeen hakemisesta ja osallistumisesta, että ajattelin hieman avata omia mietteitäni asiasta. Tasan vuosi sitten laitoin hakemusta Temptation Island Suomi 2 -tuottarille ja kas kummaa, miten kävikään sinne matkaan lähdettiin viime vuoden lopulla. Ajattelin hieman muistella reissua ja kuvauksia mulle sateleiden kysymyksien muodossa sinkun näkökulmasta, sillä moni varmasti tälläkin hetkellä pohtii pitäisikö laittaa hakemusta vai ei. Koska jos joltain on mennyt ihan ohi niin Temptation Island Suomi 3 -tuotantokauden HAKU ON AUKI!

MITEN HAIT MUKAAN?

Hain mukaan netin kautta hakulomakkeelta. Hetken päästä tulikin kutsu haastatteluihin ja siitä sitten edettiin.

MITEN PYSTYIT SALAILEMAAN OSALLISTUMISTA OHJELMAAN?

Kun sain tietää, että lähden kuvauksiin mukaan, suunnittelin loppuvuoteni siten, että en ollut kiinni missään ja siten oli helppo kadota muutamaksi viikoksi reissuun. Töissä enkä kouluissa käynyt syksyllä muutenkaan joka päivä, joten nissä ei mua tollasella pikkupoissaololla osattu kaivata. Koulujen osalta sovin opettajien kanssa suorittavani kurssien loppuosat itsenäisesti, joten koulutkin eteni ihan niinkuin pitikin. Elin loppusyksyn pitkälti omissa oloissa välillä siellä välillä täällä ja keskityin treenaamiseen, joten muutaman viikon poissaoloa ei niinkään kukaan tietty ehtinyt huomaamaan, sillä kaikki näkivät mua muutenkin melko harvoin. Matkalta päivittelin myös normaalisti somea silloin kun siihen oli mahdollisuus, jotta hiljaiselo ei herättäisi joissain epäilyksiä (normaalisti somea kun kuitenkin suhteellisen ahkeraan päivittelen). Matkan jälkeen kuitenkin osalla oli herännyt epäilyksiä kuvasta, jossa oli sinkkunaiset ja -miehet takaapäin (kolmas kuva tästä postauksesta). Media julkaisi kyseisen kuvan  aiheuttaakseen pientä spekulointia ja siitä moni tuttu olikin tunnistanut minut. Tämän jälkeen haastena oli muun muassa ulkona käydessä juhlimassa, kun monet tutut tulivat kyselemään, olinko kuvassa ja olenko mukana ohjelmassa. Niistä tilanteista piti vaan kylmästi karata pois tai kiistää väitteet ja naureskella perään. Kuvausten jälkeen päädyin siis pitkälti juhlimaan muualla kuin Lahdessa, jossa tuttuja ei ollut samanlailla urkkimassa. Lopulta kun meidät julkistettiin, vierähti kivi kyllä sydämeltä.

MIKÄ OLI MATKASSA IKIMUISTOISINTA/PARASTA?

Matkassa parasta oli sen ainutlaatuisuus. Siellä oli ihan mielettömät puitteet, aurinkoa ja kaikki järjestetty kun elokuvissa. Reissussa oli myös upeita ihmisiä, hyviä bileitä, hauskoja treffejä ja ei tollasta vaan pääse muuten kokemaan. Reissu jätti mun elämään ihan parhaita ystäviä vierelle, joita en luultavastikaan ois ilman ohjelmaa koskaan tavannut, niin osallistujia kuin niidenkin ystäviä. Ohjelmaan osallistuminen oli myös hyvin opettavainen kokemus, se kasvatti ihmisenä ihan järjettömän paljon. Se on varsinainen tahtojen taistelu kuvauksissa sekä sen jälkeisen ajan kun ne jaksot tuli ulos telkkarista. Joutuu olemaan aika kovanki paineen alla, analysoi itseään läpi useampaan kertaan ja miettii oisko jotain pitänyt tehdä toisin. Mitään tehtyä en kylläkään kadu, ennemminkin asioita mitä jäi tekemättä.

OLIKO MATKASSA JOTAIN IKÄVÄÄ?

Kaiken kaikkiaan matkasta ei myöhemmin jaksa muistella kuin positiivisia asioita, vaikka reissu ei ollut aina ruusuilla tanssimista. Matkan aikana kuplassa eläminen saa ihmiset käyttäytymään välillä ihan erilailla kuin tosimaailmassa. Itsellä esimerkiksi nousi tosi paljon mieleen vuosien vuosienkin takaa omasta elämästäni asioita, siellä oikeasti kävi kaikki mahdolliset tunteet läpi useampaan kertaan. Myös tyttöjen keskuudessa ei ollut ehkä kaikkein mukavin ilmapiiri, sillä niin monta vahvaa persoonaa asui samassa resortissa yhessä pienessä kuplassa. Matkan aikana tyttöporukasta muodoista useampia kuppikuntia. Reissussa ja myöhemminkin on jonkin verran harmittanut tyttöjen välinen draama, mutta toisaalta missäpän sitä ei olisi, tuolla vaan hieman normaalia enemmän. Reissun jälkeen taas kaikilla on jäänyt elämään ne oman tyyliset ihmiset ja ainekin itse oon jättänyt ne muut keiden kanssa ei niin juttuun tultu niin täysin unholaan. Harmi sinällään, mutta ikinä ei voi mielyttää kaikkia, pääasia, että itse on onnellinen.

MINKÄLAISIA REAKTIOITA/KOMMENTTEJA SAIT MUILTA OHJELMAAN OSALLISTUMISESTA?

Sain sekä tutuiltani että tuntemattomilta pelkästään hyvää palautetta. Monet ovat arvostaneet sitä, että mulla oli rohkeutta lähteä kyseiseen ohjelmaan mukaan. Nettipalstoilla varmasti kaikista ohjelmaan osallistujista löytyy sekä positiivista että negatiivista, mutta niitä en ole jaksanut edes lueskella. Netissä on anonyymina niin helppo arvostella muita. Monet ajattelevat, että koska joku on mediassa niin silloin siitä on oikeus sanoa mitä vain. Eihän se näin ole vaan kaikki ovat ihan yhtälailla ihmisiä, mutta sitä tapahtuu silti, se pitää itse vain sulkea silmiltä ja korviltaan ja kuunnella vain niitä joiden mielipiteellä on oikeasti itselle väliä.

OPETTIKO OHJELMA SINULLE JOTAIN?

Tottakai, varmasti aivan jokaista se opetti jollain tavalla. Itselle ohjelma opetti itestäni paljon uusia asioita ja vanhaa minää myös kasvatti moninkin puolin. Myös tärkeimpiä oppeja, mitä ohjelma sai ymmärtämään on, että jokaisen tulee kuunnella itteensä, mitä haluaa itse ja unohtaa muiden turhat mielipiteet. Tietyllä tapaa siis kovettaa itsensä siten, että asettaa itsensä ykköseksi, koska jos kuuntelis joka ikistä vastaan tulevaa, niin ei sillon elä omaa elämään vaan elää miellyttääksen muita. Se taas ei vie elämässä pitkälle eikä tuo onnellisuutta. Paskanpuhujia löytyy aina ja jokaista ei voi ikinä miellyttää, se vaan on fakta. Ohjelma toi kokonaisuudessaan ihan uudenlaista elämän näkökulmaa ja voin yksinkertasesti todeta, että vaikka mulla ei ole todellakaan ollut henkisesti mikään helpoin vuosi tai kaikki ei ole ollut ruusuilla tanssimista, niin tää vuodentakanen aika on ehdottomasti ollut mun elämän parasta aikaa ja  voin rehellisesti sanoa olevani ONNELLINEN, onnellisempi kuin koskaan!

ONKO OHJELMA TUONUT SINULLE MUKANAAN JOTAIN HUONOA TAI HYVÄÄ?

Mitään huonoa ohjelma ei ole saanut elämässäni aikaan. Kaikki itsekritiikkikin ja kuvauksissa olleiden väliset sanaharkat on vain kasvattaneet ainekin mua ihmisenä vahvemmaksi. Ajattelin ennen kuvauksiin lähtemistä, että mitenköhän mun työuran nyt käy, sillä kaikkialla ei välttämättä katsottaisi hyvällä ohjelmaan osallistumista, MUTTA PÄINVASTOIN. Työmahdollisuuksia on auennut ja vanhoissa työpaikoissanikin asia otettiin todella innolla vastaan. Matka on myös tuonut minulle ihan mielettömän ihania ystäviä, joista osa on edelleen lähimpiäni. Myös heidän kautta on tutustunut taas heidän ystäviinsä, oi tätä ihmissuhde kontaktien määrää ja varsinkin laatua, niin mun tyyppisiä ihmisiä!

VOISITKO SUOSITELLA MUILLE? OSALLISTUISITKO UUDESTAAN JOS VOISIT?

Todellakin suosittelen, ainekin kaikille sinkuille, pariskunnille reissu on oikeesti ihan hemmetin rankka, mutta se voi olla myös palkitseva jos sieltä päätyy yhdessä kotiin. Joten ei muutakun kaikki hakemaan! Jos elämäntilanne ois nyt sellanen niin uusisin ton reissun ihan samantien. Mahtavia bileitä, mahtavaa seuraa ja mitkä olosuhteet lomaromanssille (toki haasteena on nimenomaan se, että se vastapuoli seurustelee jo jonkun toisen kanssa, mutta jos se ei oo itelle este vaan hidaste niin sit tietenkin). En voi sanoin edes kuvailla mitä toi reissu oli kokonaisuudessaan, se pitää kokee itse ennenkun voi ymmärtää sitä samanlailla!

Toivottavasti tää pohdiskelu sai jonkun rohkenemaan hakemaan mukaan, hakulomakkeelle pääset tästä!

3 vastausta artikkeliin “TIS2 – Temptation Island Suomi”

  1. […] Ootko jo lukenut mun fiiliksiä kakkoskaudelta ja sen jälkeiseltä ajalta TIS 2 – Temptation Island Suomi? […]

  2. […] Ootko jo lukenut mun fiiliksiä kakkoskaudelta ja sen jälkeiseltä ajalta TIS 2 – Temptation Island Suomi? […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by ExactMetrics